Αυστραλία: Σχολείο έκλεισε παιδί με αυτισμό σε κλουβί

Αυστραλία: Σχολείο έκλεισε παιδί με αυτισμό σε κλουβί Facebook Twitter
0

Απολύθηκε κατόπιν εντολής της υπουργού Παιδείας διευθυντής σχολείου στην Καμπέρα μετά την αποκάλυψη ότι έκλεισε σε κλουβί 10χρονο που έπασχε από αυτισμό.

Σύμφωνα με την Daily Mail, μετά από ανεξάρτητη έρευνα από το υπουργείο Παιδείας της Αυστραλίας αποκαλύφθηκε ότι το κλουβί είχε αγοραστεί από χρήματα του σχολείου  και παρέμενε στο χώρο για 14 ημέρες, πριν αποφασιστεί να κλειστεί μέσα ο μαθητής για να ηρεμήσει.

Το πόρισμα ανέφερε ότι για την αγορά του κλουβιού υπεύθυνο ήταν ένα άτομο και δεν υπήρχε προηγούμενη γνώση και συμφωνία του διδακτικού προσωπικού και των υπηρεσιών του υπουργείου Παιδείας.

Η υπουργός Παιδείας δήλωσε απογοητευμένη για το γεγονός και σημείωσε ότι επρόκειτο για λάθος για αυτό και ο υπεύθυνος  δεν βρίσκεται πια στη θέση του.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΠΑΣ ΛΕΩΝ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ

Διεθνή / 5 τρόποι με τους οποίους η AI θα μπορούσε να διαστρεβλώσει την ανθρωπότητα, σύμφωνα με τον Πάπα

Ο πάπας Λέων ΙΔ' προειδοποιεί ότι η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να μεταμορφώσει βαθιά την κοινωνία, συγκεντρώνοντας ισχύ, ενισχύοντας τις ανισότητες και αλλοιώνοντας την ανθρώπινη κρίση
THE LIFO TEAM