Αυστραλία: Σχολείο έκλεισε παιδί με αυτισμό σε κλουβί

Αυστραλία: Σχολείο έκλεισε παιδί με αυτισμό σε κλουβί Facebook Twitter
0

Απολύθηκε κατόπιν εντολής της υπουργού Παιδείας διευθυντής σχολείου στην Καμπέρα μετά την αποκάλυψη ότι έκλεισε σε κλουβί 10χρονο που έπασχε από αυτισμό.

Σύμφωνα με την Daily Mail, μετά από ανεξάρτητη έρευνα από το υπουργείο Παιδείας της Αυστραλίας αποκαλύφθηκε ότι το κλουβί είχε αγοραστεί από χρήματα του σχολείου  και παρέμενε στο χώρο για 14 ημέρες, πριν αποφασιστεί να κλειστεί μέσα ο μαθητής για να ηρεμήσει.

Το πόρισμα ανέφερε ότι για την αγορά του κλουβιού υπεύθυνο ήταν ένα άτομο και δεν υπήρχε προηγούμενη γνώση και συμφωνία του διδακτικού προσωπικού και των υπηρεσιών του υπουργείου Παιδείας.

Η υπουργός Παιδείας δήλωσε απογοητευμένη για το γεγονός και σημείωσε ότι επρόκειτο για λάθος για αυτό και ο υπεύθυνος  δεν βρίσκεται πια στη θέση του.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Marina Summers γράφει ιστορία ως η πρώτη τρανς γυναίκα που θα παρουσιάσει το Miss Universe Philippines

Διεθνή / Η Marina Summers γράφει ιστορία ως η πρώτη τρανς γυναίκα που θα παρουσιάσει το Miss Universe Philippines

Η σταρ του Drag Race θα παρουσιάσει την τελετή στέψης του Miss Universe Philippines στις 2 Μαΐου, επιστρέφοντας στη σκηνή όπου το 2024 είχε γίνει η πρώτη drag queen που εμφανίστηκε στον θεσμό.
THE LIFO TEAM