Αυστραλία: 24χρονος κατηγορείται ότι δολοφόνησε 3 ανήλικα κορίτσια, τη μητέρα και τη γιαγιά τους

Αυστραλία: 24χρονος κατηγορείται ότι δολοφόνησε 3 ανήλικα κορίτσια, τη μητέρα και τη γιαγιά τους Facebook Twitter
EPA
0

Ένας 24χρονος κατηγορείται ότι δολοφόνησε τρία ανήλικα κορίτσια, τη μητέρα τους και τη γιαγιά τους στον Μπέντφορντ της Αυστραλίας. 

Τα πτώματα βρέθηκαν μέσα στο σπίτι τους την Κυριακή. 

Η αστυνομία έσπευσε στον τόπο του εγκλήματος κατόπιν ενημέρωσής της από τον ίδιο τον 24χρονο που παρουσιάστηκε σε αστυνομικό τμήμα, πολύ μακριά από το σημείο. 

Σύμφωνα με τις αυστραλιανές εφημερίδες, η μητέρα της οικογένειας, η Μάρα Κουίν, εργαζόταν για μία μεταλλευτική εταιρεία.

Εκτός από την Κουίν, νεκρές βρέθηκαν η 3 ετών Σάρλοτ και οι 2 ετών δίδυμες Άλις και Μπέατριξ, όπως και η 74χρονη γιαγιά τους και μητέρα της Μάρα, η 74χρονη Μπέβερλι Κουίν.

Η αστυνομία δεν αποκάλυψε τις σχέσεις που είχαν οι νεκρές με τον ύποπτο, ούτε διευκρίνισε τον τρόπο με τον οποίο δολοφονήθηκαν.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αρχεία Έπσταϊν:

Διεθνή / Αρχεία Έπσταϊν: Η Μάξγουελ ζητά ξανά χάρη από τον Τραμπ με αντάλλαγμα «μαρτυρία υπέρ της αθωότητάς του»

«Η κα Μάξγουελ είναι έτοιμη να μιλήσει πλήρως και ειλικρινά εφόσον της δοθεί επιείκεια από τον πρόεδρο Τραμπ», δήλωσε ένας εκ των δικηγόρων της Μάξγουελ
THE LIFO TEAM
Βασιλιάς Κάρολος: «Βαθιά ανήσυχος για τις καταγγελίες» - Η πρώτη δημόσια δήλωση για Άντριου και Έπσταϊν

Διεθνή / Βασιλιάς Κάρολος: «Βαθιά ανήσυχος για τις καταγγελίες» - Η πρώτη δημόσια δήλωση για Άντριου και Έπσταϊν

Οι βρετανικές Αρχές εξετάζουν καταγγελία σύμφωνα με την οποία ο πρίγκιπας Άντριου φέρεται να μοιράστηκε εμπιστευτικές πληροφορίες με τον Τζέφρι Έπσταϊν
THE LIFO TEAM