«Αθώος» δήλωσε ο Κέιβιν Σπέισι στις επτά νέες κατηγορίες για σεξουαλικά εγκλήματα

«Αθώος» δήλωσε ο Κέιβιν Σπέισι στις επτά νέες κατηγορίες για σεξουαλικά αδικήματα Facebook Twitter
0

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Κέβιν Σπέισι δήλωσε αθώος σε δικαστήριο του Λονδίνου σήμερα, Παρασκευή, όσον αφορά σε επτά νέες κατηγορίες για σεξουαλικά αδικήματα.

Αρνήθηκε την ενοχή του για πράξεις που καταγγέλλεται ότι τέλεσε εναντίον ενός άνδρα μεταξύ 2001 και 2004.

Ο 63χρονος ηθοποιός εμφανίστηκε στο δικαστήριο μέσω βιντεοσύνδεσης κατηγορούμενος για πρόκληση ατόμου σε σεξουαλική δραστηριότητα χωρίς συγκατάθεση, τρεις περιπτώσεις άσεμνης επίθεσης και άλλες τρεις για σεξουαλικές επιθέσεις.

Ο ηθοποιός, φορώντας ένα σκούρο σακάκι, λευκό πουκάμισο και ροζ γραβάτα - μίλησε μόνο για να επιβεβαιώσει τ' όνομά του και να δηλώσει επτά φορές αθώος κατά τη διάρκεια της σύντομης ακροαματικής διαδικασίας.

Ο δικαστής, Μαρκ Γουόλ, συμφώνησε να συμπεριληφθούν οι νεότερες κατηγορίες στον πρότερο φάκελο που είχε σχηματιστεί σε βάρος του, για άλλες πέντε κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης. Είχε δηλώσει αθώος και σε αυτές. 

Με πληροφορίες από Reuters

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 To μοναδικό παιδί της Παλαιστίνιας γιατρού που σώθηκε από τους βομβαρδισμούς, θα μεταφερθεί στην Ιταλία για να υποβληθεί σε επέμβαση

Διεθνή / To μοναδικό παιδί της Παλαιστίνιας γιατρού που σώθηκε από τους βομβαρδισμούς, θα μεταφερθεί στην Ιταλία για να υποβληθεί σε επέμβαση

Ο Ιταλός υπουργός Εξωτερικών δήλωσε ότι το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί μόλις δοθούν οι αναγκαίες άδειες και πως ο Αδάμ θα μεταφερθεί στην Ιταλία συνοδευόμενος από την θεία του και τα παιδιά της
LIFO NEWSROOM