Asteroid City: Το τρέιλερ για τη νέα ταινία του Wes Anderson μόλις κυκλοφόρησε

Asteroid City: Το τρέιλερ για τη νέα ταινία του Wes Anderson μόλις κυκλοφόρησε Facebook Twitter
0

Η Focus Features κυκλοφόρησε το τρέιλερ για την επερχόμενη κωμωδία «Asteroid City» του Wes Anderson.

Το «Asteroid City» διαδραματίζεται στη δεκαετία του 1950 σε μια φανταστική αμερικανική πόλη της ερήμου. Σε ένα συνέδριο Junior Stargazer/Space Cadet, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να ενώσει μαθητές και γονείς σε επιστημονικό διαγωνισμό, επικρατεί χάος καθώς λαμβάνουν χώρα γεγονότα κοσμοϊστορικά γεγονότα.

Το βασικό καστ της ταινίας περιλαμβάνει τους Tom Hanks, Margot Robbie, Hong Chau και Scarlett Johansson. Στην ταινία εμφανίζονται επίσης οι Jeffrey Wright, Tilda Swinton, Bryan Cranston, Ed Norton, Adrien Brody, Liev Schreiber, Hope Davis, Stephen Park, Rupert Friend, Maya Hawke, Steve Carell, Matt Dillon, Jason Schwartzman, Willem Dafoe, Tony Revolori, Jake Ryan, Grace Edwards, Aristou Meehan, Sophia Lillis, Ethan Lee, Jeff Goldblum και Rita Wilson.

Το «Asteroid City» είναι το πιο πρόσφατο στη μακρά λίστα επιτυχιών του Wes Anderson που περιλαμβάνει τα «Fantastic Mr. Fox», «Isle of Dogs», «The Grand Budapest Hotel», «Moonrise Kingdom», «The French Dispatch» και «The Royal Tennenbaums». Η ταινία «The Wonderful Story of Henry Sugar» με την υποστήριξη του Netflix , βασισμένη στο βιβλίο του Roald Dahl, αναμένεται επίσης να κάνει πρεμιέρα το 2023.

Το «Asteroid City» γράφτηκε από τον Anderson και τον Roman Coppola, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τον σκηνοθέτη σε ταινίες όπως «The French Dispatch», «Isle of Dogs», «The Darjeeling Limited» και «Moonrise Kingdom». Ο Wes Anderson έκανε την παραγωγή της ταινίας με τους μακροχρόνιους συνεργάτες του Jeremy Dawson και Steven Rales της Indian Paintbrush. Οι John Peet και Octavia Peissel είναι συμπαραγωγοί της ταινίας με εκτελεστικούς παραγωγούς τους Christoph Fisser και Henning Molfenter.

Η ταινία «Asteroid City» θα προβληθεί σε περιορισμένο αριθμό αιθουσών στις 16 Ιουνίου, ενώ στις 23 Ιουνίου θα έχει ευρύτερη προβολή και αναμένεται να κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Καννών.

Δείτε το τρέιλερ:

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΟΥΒΑ ΗΠΑ ΜΠΛΑΚΑΟΥΤ ΚΑΥΣΙΜΑ

Διεθνή / Η Κούβα ανακοίνωσε ότι εξαντλήθηκαν τα καύσιμα για ηλεκτροπαραγωγή - Έως και 22 ώρες χωρίς ρεύμα

Η κατάσταση προκάλεσε νέες διαδηλώσεις στην κουβανική πρωτεύουσα, με εκατοντάδες ανθρώπους να βγαίνουν στους δρόμους διαμαρτυρόμενοι για τα συνεχή μπλακ άουτ και τις ελλείψεις καυσίμων
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ ΚΙΝΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Ιρανικά μέσα αναφέρουν ότι η Τεχεράνη επέτρεψε τη διέλευση κινεζικών πλοίων από τα Στενά του Ορμούζ

Ένα κινεζικό υπερδεξαμενόπλοιο που μετέφερε 2 εκατομμύρια βαρέλια ιρακινού αργού πετρελαίου διέσχισε τα Στενά χθες Τετάρτη, σύμφωνα με δεδομένα παρακολούθησης πλοίων
THE LIFO TEAM
Ο Pedro Pascal πέταξε economy για τις Κάννες και οι πρώην πιλότοι ξεμπροστιάζουν τη χλιδή των private jets

Διεθνή / Ο Πέδρο Πασκάλ πέταξε οικονομική θέση για τις Κάννες και οι πρώην πιλότοι ξεμπροστιάζουν τη χλιδή των ιδιωτικών τζετ

Πρώην πιλότοι και ακτιβιστές καλούν τους σταρ να σταματήσουν να φτάνουν στις Κάννες με ιδιωτικά αεροπλάνα, μετά από στοιχεία που δείχνουν ότι πέρυσι 750 τέτοιες πτήσεις προς το φεστιβάλ κατανάλωσαν περίπου 2 εκατομμύρια λίτρα κηροζίνης. Ως αντίπαλο παράδειγμα δείχνουν τον Πέδρο Πασκάλ, που είχε ταξιδέψει στην οικονομική θέση.
THE LIFO TEAM
Η Ιαπωνία έκανε ένα μεγάλο βήμα προς τη non-binary νομική αναγνώριση

Διεθνή / Η Ιαπωνία έκανε ένα μεγάλο βήμα προς τη non-binary νομική αναγνώριση

Το Ανώτερο Δικαστήριο της Οσάκα έκρινε ότι το οικογενειακό μητρώο της Ιαπωνίας, που αναγνωρίζει μόνο «άνδρες» και «γυναίκες», παραβιάζει την αρχή της ισότητας. Η απόφαση δεν αλλάζει ακόμη άμεσα το σύστημα, αλλά ανοίγει έναν κρίσιμο δρόμο για τη νομική αναγνώριση non-binary ατόμων στη χώρα.
THE LIFO TEAM
ΣΑΜ ΑΛΤΜΑΝ ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ OPENAI

Διεθνή / Μασκ vs. OpenAI: «Ένιωσα ότι μας είχε εγκαταλείψει, ότι δεν τήρησε τις υποσχέσεις του», κατέθεσε ο Άλτμαν

Ο διευθύνων σύμβουλος της OpenAI κατέθεσε ότι αισθάνθηκε πως ο Έλον Μασκ «εγκατέλειψε» την εταιρεία του και την έφερε «σε πολύ δύσκολη θέση», καθώς οι δύο πλευρές διεκδικούσαν τον έλεγχο
THE LIFO TEAM