Αριζόνα: Παράνομο πάρτι σε εθνικό δρυμό με 5.000 άτομα και off-road οχήματα

Αριζόνα: Πάνω από 5.000 άτομα σε παράνομο πάρτι σε εθνικό δρυμό με off-road οχήματα Facebook Twitter
0

Πάνω από 5.000 άτομα συμμετείχαν σε παράνομη συγκέντρωση στον Εθνικό Δρυμό Tonto στην Αριζόνα το Σάββατο, με οχήματα off-road, ενώ ένα άτομο χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με ελικόπτερο μετά από σύγκρουση. 

Δασοφύλακες πραγματοποιούσαν περιπολία όταν ανακάλυψαν την παράνομη συγκέντρωση των χιλιάδων ατόμων, ανέφερε η Υπηρεσία Δασών των ΗΠΑ σε ανάρτησή της στο Facebook, κάνοντας παράλληλα λόγο για πολλαπλές παραβάσεις όπως οδήγηση υπό επήρεια ουσιών, επικίνδυνη οδήγηση, μπλοκάρισμα δρόμων και παράνομη χρήση πυροτεχνημάτων.

Η Υπηρεσία Δασών ανέφερε ακόμα πως πολλοί συμμετέχοντες έκλεισαν τμήματα του κεντρικού δρόμου για να καθορίσουν την περιοχή που θα κατασκήνωναν, ενώ όταν συγκρούστηκαν δύο «γουρούνες» η μεταφορά ενός τραυματία έγινε με ελικόπτερο καθώς η πρόσβαση του ασθενοφόρου ήταν αδύνατη.

Σημειώνεται πως υπάρχουν αναφορές για επτά ατυχήματα με οχήματα και αρκετές κλοπές οχημάτων εκτός δρόμου. Σύμφωνα με την υπηρεσία για τέτοιου τύπου συγκεντρώσεις απαιτείται ειδική άδεια. Οι Αρχές ζητάνε από τους πολίτες να αναφέρουν τις χωρίς άδεια συγκεντρώσεις. «Μην είστε κομμάτι του προβλήματος», διαβάζει κανείς στην ανάρτηση στο Facebook. Οι Αρχές εκτιμούν πως η συγκέντρωση διοργανώθηκε μέσω της δημοφιλούς πλατφόρμας. 

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το CNN οι διοργανώσεις με εκτός δρόμου οχήματα είναι συχνό φαινόμενο στην Αριζόνα ωστόσο ειδικοί εκτιμούν πως η συγκεκριμένη διοργάνωση ήταν «ολέθρια». Το Εθνικό Πάρκο Tonto είναι το έβδομο μεγαλύτερο στις ΗΠΑ με έκταση πάνω από 11.500 τετραγωνικά χιλιόμετρα. 
 

Με πληροφορίες από CNN

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΕΦΟΡΙΑ

Διεθνή / ABC News: Η κυβέρνηση Τραμπ πρόκειται να συγκροτήσει «Επιτροπή Αλήθειας και Δικαιοσύνης» για την αποζημίωση των συμμάχων του

Οι αποζημιώσεις αφορούν άτομα που δήλωσαν θύματα κυβερνητικής «εργαλειοποίησης» των κρατικών μηχανισμών κατά την διακυβέρνηση του Τζο Μπάιντεν
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ

Διεθνή / «Τα 20 χρόνια είναι αρκετά» – Ο Τραμπ θέτει όριο στο πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν

Ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε ότι μια αναστολή 20 ετών στο πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν θα ήταν αρκετή για μια συμφωνία, σηματοδοτώντας πιθανή μετατόπιση στη στάση του απέναντι στην Τεχεράνη
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΠΟΛΕΜΟΣ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Politico: «Ο πόλεμος στο Ιράν αφορά και την Ευρώπη» εξηγεί πρώην σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Τραμπ

Προειδοποίησε ότι η Ευρώπη δεν δείχνει την απαραίτητη σοβαρότητα απέναντι ούτε στην Κίνα, συνδέοντας τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή με τη ρωσοκινεζική συνεργασία και τόνισε ότι οι μεγάλες κρίσεις είναι πλέον αλληλένδετες, κάτι που η Ευρώπη εξακολουθεί να υποτιμά
THE LIFO TEAM
Παλαιστίνιοι αναγκάζονται να κατεδαφίσουν τα ίδια τους τα σπίτια για να χτιστεί ισραηλινό θεματικό πάρκο

Διεθνή / Παλαιστίνιοι αναγκάζονται να κατεδαφίσουν τα ίδια τους τα σπίτια για να χτιστεί ισραηλινό θεματικό πάρκο

Οι κάτοικοι της συνοικίας al-Bustan στην ανατολική Ιερουσαλήμ αναγκάζονται να κατεδαφίσουν τα πατρικά τους σπίτια, καθώς σύμφωνα με τις ισραηλινές αρχές είναι η οικονομικότερη λύση
THE LIFO TEAM