Αριζόνα: Παράνομο πάρτι σε εθνικό δρυμό με 5.000 άτομα και off-road οχήματα

Αριζόνα: Πάνω από 5.000 άτομα σε παράνομο πάρτι σε εθνικό δρυμό με off-road οχήματα Facebook Twitter
0

Πάνω από 5.000 άτομα συμμετείχαν σε παράνομη συγκέντρωση στον Εθνικό Δρυμό Tonto στην Αριζόνα το Σάββατο, με οχήματα off-road, ενώ ένα άτομο χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με ελικόπτερο μετά από σύγκρουση. 

Δασοφύλακες πραγματοποιούσαν περιπολία όταν ανακάλυψαν την παράνομη συγκέντρωση των χιλιάδων ατόμων, ανέφερε η Υπηρεσία Δασών των ΗΠΑ σε ανάρτησή της στο Facebook, κάνοντας παράλληλα λόγο για πολλαπλές παραβάσεις όπως οδήγηση υπό επήρεια ουσιών, επικίνδυνη οδήγηση, μπλοκάρισμα δρόμων και παράνομη χρήση πυροτεχνημάτων.

Η Υπηρεσία Δασών ανέφερε ακόμα πως πολλοί συμμετέχοντες έκλεισαν τμήματα του κεντρικού δρόμου για να καθορίσουν την περιοχή που θα κατασκήνωναν, ενώ όταν συγκρούστηκαν δύο «γουρούνες» η μεταφορά ενός τραυματία έγινε με ελικόπτερο καθώς η πρόσβαση του ασθενοφόρου ήταν αδύνατη.

Σημειώνεται πως υπάρχουν αναφορές για επτά ατυχήματα με οχήματα και αρκετές κλοπές οχημάτων εκτός δρόμου. Σύμφωνα με την υπηρεσία για τέτοιου τύπου συγκεντρώσεις απαιτείται ειδική άδεια. Οι Αρχές ζητάνε από τους πολίτες να αναφέρουν τις χωρίς άδεια συγκεντρώσεις. «Μην είστε κομμάτι του προβλήματος», διαβάζει κανείς στην ανάρτηση στο Facebook. Οι Αρχές εκτιμούν πως η συγκέντρωση διοργανώθηκε μέσω της δημοφιλούς πλατφόρμας. 

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το CNN οι διοργανώσεις με εκτός δρόμου οχήματα είναι συχνό φαινόμενο στην Αριζόνα ωστόσο ειδικοί εκτιμούν πως η συγκεκριμένη διοργάνωση ήταν «ολέθρια». Το Εθνικό Πάρκο Tonto είναι το έβδομο μεγαλύτερο στις ΗΠΑ με έκταση πάνω από 11.500 τετραγωνικά χιλιόμετρα. 
 

Με πληροφορίες από CNN

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΠΤΗΣΕΩΝ

Διεθνή / ΕΕ: Αποζημιώσεις από αεροπορικές ακόμη και σε ακυρώσεις πτήσεων λόγω καυσίμων

Οι αεροπορικές εταιρείες στην Ευρωπαϊκή Ένωση θα εξακολουθούν να υποχρεούνται να αποζημιώνουν τους επιβάτες ακόμη και όταν ακυρώνουν πτήσεις λόγω έλλειψης ή ακριβού καυσίμου
THE LIFO TEAM
ΧΑΝΤΑΙΟΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ

Διεθνή / Χανταϊός σε κρουαζιερόπλοιο: Η στιγμή που ο καπετάνιος ανακοινώνει τον πρώτο θάνατο - Είναι «από φυσικά αίτια» είπε

Βίντεο από τη στιγμή που ο καπετάνιος του πολυτελούς κρουαζιερόπλοιου καθησυχάζει τους επιβάτες, σημειώνοντας πως δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Politico: Το μεγαλύτερο εμπόδιο για συμφωνία με το Ιράν ίσως είναι ο εγωισμός του Τραμπ

Οι συνεχείς επιθέσεις και η σκληρή ρητορική του Ντόναλντ Τραμπ απέναντι στο Ιράν προκαλούν ανησυχία σε διπλωματικούς κύκλους, που φοβούνται ότι μπορεί να αποτελέσουν εμπόδιο σε μια πιθανή συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών
THE LIFO TEAM
«Στο Ιράν με αποκαλούσαν “αδελφή μου”… και το εννοούσαν»

Newsroom / «Στο Ιράν με αποκαλούσαν “αδελφή μου”… και το εννοούσαν»

Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Κάτια Αντωνιάδη, η πρώτη Ελληνίδα που κατάφερε να μπει στο Ιράν, μιλά στη LiFO για όσα είδε από κοντά, αυτά που τη σημάδεψαν και το κλίμα που επικρατεί τόσο στους δρόμους της Τεχεράνης όσο και στα Στενά του Ορμούζ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ