Αποσύρθηκε μήνυση κατά του Κέβιν Σπέισι για σεξουαλική παρενόχληση

Αποσύρθηκε μήνυση κατά του Κέβιν Σπέισι για σεξουαλική παρενόχληση Facebook Twitter
GETTY IMAGES
0

Αποσύρθηκε ακόμα μία μήνυση σε βάρος του Κέβιν Σπέισι, από άνδρα που τον είχε κατηγορήσει για σεξουαλική παρενόχληση και ο οποίος πέθανε τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Ο μασέρ είχε ισχυριστεί ότι ο ηθοποιός του Χόλιγουντ τον είχε αναγκάσει να του πιάσει τα γεννητικά του όργανα, και είχε προσπαθήσει και να τον φιλήσει στο στόμα κατά τη διάρκεια συνεδρίας τους για μασάζ στο Μαλιμπού τον Οκτώβριο του 2016. 

Ο ηθοποιός πάντως είχε αρνηθεί όλες τις κατηγορίες. Η δίκη της υπόθεσης είχε προγραμματιστεί για τον Ιούνιο του 2020, όμως ο κατήγορος πέθανε τον περασμένο Σεπτέμβριο και τελικά η υπεράσπιση του κατήγορου απέσυρε τις κατηγορίες τη Δευτέρα.

Κάθε πλευρά φημολογείται ότι κλήθηκε να πληρώσει τα χρέη της, χωρίς να γίνεται γνωστό αν υπήρξε κάποιος άλλος όρος για την απόσυρση της μήνυσης. Ωστόσο, σύμφωνα με τους New York Times,« ο Κέβιν Σπέισι δεν κατέβαλε χρήματα στον ενάγοντα », δήλωσε ο δικηγόρος του την Τρίτη το βράδυ. «Ο ενάγων επιθυμούσε να κλείσει την υπόθεση και συμφωνήσαμε. Αυτό που βλέπετε στη διάταξη είναι το μόνο που υπάρχει. Οποιεσδήποτε αναφορές για το αντίθετο είναι ψευδείς».

Το χρονικό

Ο ενάγων είχε υποβάλει μήνυση υποστηρίζοντας πως είχε εξαναγκαστεί να αγγίξει τα γεννητικά όργανα του Σπέισι δύο φορές, το 2016, σε ιδιωτικό χώρο στο Μάλιμπου. Τον Μάιο, ένας ομοσπονδιακός δικαστής είχε εγκρίνει την προώθηση του σχετικού φακέλου, παρά τις ενστάσεις του Σπέισι, ο οποίος διαμαρτυρόταν για την προστασία των προσωπικών στοιχείων του άνδρα που τον κατηγορούσε.

Υπενθυμίζεται ότι ο μασέρ διέθετε μηνύματα στο κινητό που αποδείκνυαν την παρενόχληση, ωστόσο όταν κλήθηκε να καταθέσει τα στοιχεία δεν παρουσιάστηκε ενώπιον του ανακριτή.

Η αγωγή του θεωρείτο η πιο σοβαρή υπόθεση σε βάρος του Σπέισι, που έχει κατηγορηθεί από αρκετά άτομα. Οι συνήγοροι του μασέρ εκπροσωπούσαν δύο ακόμα θεραπευτές μασάζ που είχαν καταγγείλει τον ηθοποιό, ζητώντας να μην δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία τους.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ