Απολύθηκε η εικονολήπτρια που κλωτσούσε τους πρόσφυγες

Απολύθηκε η εικονολήπτρια που κλωτσούσε τους πρόσφυγες Facebook Twitter
1

Απολύθηκε τελικά η εικονολήπτρια ουγγρικού καναλιού που εμφανίζεται σε video και φωτογραφίες να βάζει τρικλοποδιά σε Σύρους πρόσφυγες ακόμη και μικρά παιδιά που τρέχουν να γλυτώσουν από την ουγγρική αστυνομία. Ο διευθυντής του ουγγρικού καναλιού σε δηλώσεις του χαρακτήρισε τη συμπεριφορά της «απαράδεκτη». Ο διευθυντής σύνταξης του N1TV Ζάμπολτς Κίσμπερκ έγραψε στη σελίδα στο Facebook του σταθμού: «Μια συνάδελφος στο N1TV συμπεριφέρθηκε απαράδεκτα σήμερα στο σημείο συγκέντρωσης (μεταναστών) στο Ρόζσκε».

«Το συμβόλαιο συνεργασίας της εικονολήπτριας λύθηκε, με άμεση ισχύ, και θεωρούμε το συμβάν λήξαν», διευκρινίζει σε ανακοίνωσή του το τηλεοπτικό δίκτυο .


Η εικονολήπτρια, η Πέτρα Λ., εργαζόταν για το ουγγρικό κανάλι N1TV και βρισκόταν στο Ρότσκε στα σύνορα με τη Σερβία προκειμένου να καταγράψει εικόνες με τους πρόσφυγες που προσπαθούν να περάσουν τα σύνορα.

 

Απολύθηκε η εικονολήπτρια που κλωτσούσε τους πρόσφυγες Facebook Twitter

Στο ένα video από τα δύο που κυκλοφόρησαν εμφανίζεται να βάζει τρικλοποδιά σε έναν πατέρα που κρατάει στην αγκαλιά του το παιδί του ενώ στο άλλο φαίνεται να κλωτσά ένα μικρό κορίτσι.

Πάντως σύμφωνα με το δίκτυο AJ+, το ουγγρικό κανάλι δεν είναι "αθώο του αίματος", αφού ανήκει στο ακροδεξιό Jobbik και είχε δώσει εντολή στους εικονολήπτες του να μην τραβάνε παιδιά οταν δείχνουν πρόσυφγες για να μην προκαλείται συμπάθεια στο κοινό που παρακολουθεί.

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπεν Κόεν: Πως ο συνιδρυτής της Ben & Jerry's συνδυάζει τον ακτιβισμό με την επιχειρηματικότητα

Διεθνή / Πώς ο συνιδρυτής των Ben & Jerry's έκανε την επιχειρηματικότητα εργαλείο πολιτικής ανυπακοής

Ο 74χρονος είναι γνωστός για την ενασχόλησή του με πολιτικά και κοινωνικά ζητήματα, έχοντας τοποθετηθεί για θέματα που αφορούν τη φυλετική ισότητα, τον ρόλο του χρήματος στην πολιτική και τα ανθρώπινα δικαιώματα
LIFO NEWSROOM
ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ

Διεθνή / Ο Έλον Μασκ υποστηρίζει θεωρία συνωμοσίας για τον καρκίνο του Τζο Μπάιντεν

Τα τελευταία χρόνι ο Μασκ είτε έχει υιοθετήσει είτε έχει φλερτάρει με τις θεωρίες συνωμοσίας για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων - από την πολιτική βία και την εκλογική νοθεία έως τα αντισημιτικά και ακροδεξιά αφηγήματα
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Εντάξει η γυναίκα έχει σοβαρό πρόβλημα και "καθάρισε" μόνο με απόλυση? δλδ πόσο μ....ς μπορεί να είσαι όταν κλωτσάς έναν πατέρα με το παιδί του στην αγκαλιά ή ακόμα ένα μικρό παιδί? πόσο???