Aπό την Τουρκία είχαν μεταφερθεί τα εκρηκτικά στην Αυστραλία για την τρομοκρατική επίθεση σε αεροσκάφος της Etihad

Aπό την Τουρκία είχαν μεταφερθεί τα εκρηκτικά στην Αυστραλία για την τρομοκρατική επίθεση σε αεροσκάφος της Etihad Facebook Twitter
0

Η τουρκική αστυνομία ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται με τις αρχές της Αυστραλίας, προκειμένου να διερευνηθεί η υπόθεσης του σχεδίου τρομοκρατικής επίθεσης, σε αεροσκάφος της αεροπορικής εταιρίας Etihad Airways, με την χρήση εκρηκτικών τα οποία σύμφωνα με την Καμπέρα είχαν μεταφερθεί αεροπορικώς από την Τουρκία.

 

Στην ανακοίνωση της τουρκικής αστυνομίας που εκδόθηκε αργά χθες το βράδυ, αναφέρεται οι Τούρκοι αστυνομικοί επικοινώνησαν με τις αρχές της Αυστραλίας, μόλις έγινε γνωστή η είδηση για την αποκάλυψη του σχεδίου της τρομοκρατικής επίθεσης κατά του αεροσκάφους.

 

Οι δύο πλευρές, “έχουν αρχίσει να συνεργάζονται προκειμένου να διευκρινιστούν σημεία της έρευνας που διεξάγεται ώστε να διαπιστωθεί εάν τα εκρηκτικά μεταφέρθηκαν αεροπορικώς από την Τουρκία, πριν από τρεις μήνες,” ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της τουρκικής αστυνομίας που μετέδωσαν τα τουρκικά ΜΜΕ.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ THE LATE SHOW

Διεθνή / Τραμπ για το τέλος του «The Late Show»: «Ο Κόλμπερτ τελείωσε επιτέλους, ήταν σαν νεκρός»

«Θα μπορούσες να πάρεις οποιονδήποτε από το δρόμο και θα ήταν καλύτερος από αυτόν τον τελείως ηλίθιο» έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Truth Social ο Αμερικανός πρόεδρος
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ: Μουσείο για την ιστορία των γυναικών κόλλησε επειδή η δεξιά θέλει να αποκλείσει τις τρανς γυναίκες

Διεθνή / Ελληνοαμερικανίδα βουλευτής στο επίκεντρο της μάχης για μουσείο γυναικών χωρίς τρανς γυναίκες στις ΗΠΑ

Η Βουλή των Αντιπροσώπων απέρριψε νομοσχέδιο για το Smithsonian American Women’s History Museum, μετά την προσθήκη διατάξεων που αποκλείουν τις τρανς γυναίκες από την αφήγηση του μουσείου και δίνουν στον Ντόναλντ Τραμπ λόγο για την τελική του τοποθεσία.
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ICE ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Διεθνή / ΗΠΑ: Η Γερουσία «παγώνει» την ψηφοφορία του νομοσχεδίου για τη χρηματοδότηση της ICE

Οι Ρεπουμπλικάνοι αρνούνται να εγκρίνουν τις απαιτήσεις του Τραμπ - «Οι άνθρωποι ανησυχούν για το πώς θα πληρώσουν το νοίκι, όχι πώς να μαζέψουν 1,8 δισ. για τον πρόεδρο και τους συμμάχους του»
THE LIFO TEAM