ΤΟ ΝΕΟ LIFO APP

Aπό την Τουρκία είχαν μεταφερθεί τα εκρηκτικά στην Αυστραλία για την τρομοκρατική επίθεση σε αεροσκάφος της Etihad

Aπό την Τουρκία είχαν μεταφερθεί τα εκρηκτικά στην Αυστραλία για την τρομοκρατική επίθεση σε αεροσκάφος της Etihad Facebook Twitter
0

Η τουρκική αστυνομία ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται με τις αρχές της Αυστραλίας, προκειμένου να διερευνηθεί η υπόθεσης του σχεδίου τρομοκρατικής επίθεσης, σε αεροσκάφος της αεροπορικής εταιρίας Etihad Airways, με την χρήση εκρηκτικών τα οποία σύμφωνα με την Καμπέρα είχαν μεταφερθεί αεροπορικώς από την Τουρκία.

 

Στην ανακοίνωση της τουρκικής αστυνομίας που εκδόθηκε αργά χθες το βράδυ, αναφέρεται οι Τούρκοι αστυνομικοί επικοινώνησαν με τις αρχές της Αυστραλίας, μόλις έγινε γνωστή η είδηση για την αποκάλυψη του σχεδίου της τρομοκρατικής επίθεσης κατά του αεροσκάφους.

 

Οι δύο πλευρές, “έχουν αρχίσει να συνεργάζονται προκειμένου να διευκρινιστούν σημεία της έρευνας που διεξάγεται ώστε να διαπιστωθεί εάν τα εκρηκτικά μεταφέρθηκαν αεροπορικώς από την Τουρκία, πριν από τρεις μήνες,” ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της τουρκικής αστυνομίας που μετέδωσαν τα τουρκικά ΜΜΕ.

Διεθνή
0

ΤΟ ΝΕΟ LIFO APP

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί ξαφνικά μιλάνε όλοι για εξωγήινους;

Διεθνή / Γιατί ξαφνικά μιλάνε όλοι για εξωγήινους;

Η νέα αποκάλυψη περί εξωγήινων έχει τα πάντα: μια φαινομενικά έγκυρη πηγή αποκαλύπτει μυστικά για μια κυβερνητική επιχείρηση που έχει σχεδιαστεί για να κρατήσει το κοινό στο σκοτάδι. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει τίποτα που να την υποστηρίζει.
NEWSROOM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ