Απειλητικά τηλεφωνήματα δεχόταν επί μήνες η Κοξ

Απειλητικά τηλεφωνήματα δεχόταν επί μήνες η Κοξ Facebook Twitter
0
Απειλητικά μηνύματα δεχόταν επί μήνες η δολοφονημένη βουλευτής των Εργατικών Τζο Κοξ, όπως αποκαλύπτουν σήμερα οι Times του Λονδίνου.
Η εφημερίδα αναφέρει ότι η βουλευτίνα είχε ενημερώσει την αστυνομία για τις απειλές και εξεταζόταν η αύξηση των μέτρων για την προστασία της, ωστόσο δεν προχώρησαν τελικά σε καμία ενέργεια.
Σύμφωνα με πηγή της εφημερίδα η Κοξ δεν έπαιρνε στα σοβαρά τις απειλές, μέχρι που αυτές αυξήθηκαν. 
Πάντως οι Times αποφεύγουν να συσχετίσουν τις απειλές αυτές με την δολοφονική επίθεση που δέχτηκε η βουλευτής από τον 52χρονο Τόμι Μερ.
Ο Μερ φέρεται ως μέλος ακροδεξιάς οργάνωσης υπέρ του Brexit με έδρα το Λονδίνο, αλλά και οπαδός νεοναζιστικής οργάνωσης από τις ΗΠΑ. 
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αποξένωση στην οικογένεια Μπέκαμ δεν είναι ούτε σπάνια ούτε μοναδική, εξηγούν ψυχαναλυτές

Διεθνή / Η αποξένωση στην οικογένεια Μπέκαμ δεν είναι ούτε σπάνια ούτε μοναδική, εξηγούν ψυχαναλυτές

Οι οικογενειακές ρήξεις είναι πιο συχνές απ’ όσο πιστεύουν οι άνθρωποι και συνήθως προκαλούνται από κακοποίηση, νέους συντρόφους και διαφορετικές πεποιθήσεις
THE LIFO TEAM