Απειλή για βόμβα σε σχολείο όπου βρισκόταν ο σύζυγος της Κάμαλα Χάρις

Απειλή για βόμβα σε σχολείο όπου βρισκόταν ο σύζυγος της Κάμαλα Χάρις Facebook Twitter
Πηγή φωτό EPA
0

Ο Ντάγκλας Έμχοφ, σύζυγος της Κάμαλα Χάρις, απομακρύνθηκε από εκδήλωση σε σχολείο, έπειτα από απειλή για βόμβα. 

Οι δυνάμεις ασφαλείας απομάκρυναν εσπευσμένα τον σύζυγο της αντιπροέδρου των ΗΠΑ, ο οποίος βρισκόταν στο Dunbar High School, σχολείο στην Ουάσινγκτον, με αφορμή εκδήλωση στο πλαίσιο του «Black History Month». 

Παράλληλα, ζητήθηκε από μαθητές και εκπαιδευτικούς να εκκενώσουν το κτίριο. Το επιτελείο του Έμχοφ ανέφερε ότι το σχολείο ενημέρωσε για την απειλή τη Μυστική Υπηρεσία, η οποία προστατεύει τους πολιτικούς ηγέτες των ΗΠΑ και τα μέλη των οικογενειών τους. 

«Είχαμε μια απειλή σήμερα στην εγκατάσταση και λάβαμε το προληπτικό μέτρο να τους απομακρύνουμε όλους», δήλωσε ο εκπρόσωπος της περιφέρειας δημόσιων σχολείων της Κολούμπια. «Νομίζω ότι όλοι είναι ασφαλείς», συμπλήρωσε, αλλά πρόσθεσε ότι δεν έχει στη διάθεσή του περισσότερες λεπτομέρειες. 
 

Με πληροφορίες από Reuters

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΑΖΑ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΣΧΕΔΙΟ

Διεθνή / «Η πόρτα προς το μέλλον της Γάζας παραμένει κλειστή»: Οι υποσχέσεις Τραμπ για ανοικοδόμηση «κολλάνε»

H Γάζα παραμένει χωρίς σαφή ορίζοντα αποκατάστασης, με τους κατοίκους να συνεχίζουν να ζουν σε συνθήκες κρίσης και το πολιτικό μέλλον της περιοχής να παραμένει εξαιρετικά αβέβαιο
THE LIFO TEAM
UPS ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

Διεθνή / Συντριβή αεροσκάφους της UPS: Νέο βίντεο δείχνει κινητήρα να αποκολλάται κατά την απογείωση

Το δυστύχημα στο Λούισβιλ το 2025 κόστισε τη ζωή σε 15 ανθρώπους, ενώ οι ερευνητές εξετάζουν αν η αποκόλληση του κινητήρα προκλήθηκε από φθορά σε μεταλλικό εξάρτημα στήριξης
THE LIFO TEAM