Aπειλές και σφαίρες στη δικαστή που δικάζει τον Μπερλουσκόνι

Aπειλές και σφαίρες στη δικαστή που δικάζει τον Μπερλουσκόνι Facebook Twitter
0

Η δικαστής που δικάζει τον Σίβλιο Μπερλουκόνι για την υπόθεση της μαροκινής Ρούμπι δέχεται απειλητικές ανώνυμες επιστολές, μια εκ των οποίων περιείχε δύο σφαίρες, όπως ανακοίνωσε σήμερα  ο γενικός εισαγγελέας του Μιλάνου.  

Οι απειλητικές αυτές επιστολές έγιναν πιο συχνές από τότε που η δικαστής

Ilda Boccassini ζήτησε την καταδίκη του Καβαλιέρε με 6 χρόνια φυλάκισης και ισόβιο αποκλεισμό από τα δημόσια αξιώματα.

«Τις τελευταίες εβδομάδες, υπήρξε ένα κρεσέντο από ανώνυμες επιστολές που περιέχουν σοβαρές απειλές εναντίον της Boccassini, συμπεριλαμβανομένης και της τελευταίας που έφτασε χθες και  περιέχει δύο σφαίρες," δήλωσε ο εισαγγελέας του Μιλάνου.

Ο Μπερλουσκόνι σε μία από τις αρκετές υποθέσεις με τις οποίες απασχολεί την ιταλική Δικαιοσύνη κατηγορείται για σεξ επί πληρωμή με την ανήλικη όταν τελέστηκαν τα αδικήματα Ρούμπι και για συμμετοχή σε κύκλωμα εκτεταμένης πορνείας. " Ο Μπερλουσκόνι έχει αρνηθεί τις κατηγορίες. Η απόφαση αναμένεται στις 24 Ιουνίου.

Εν τω μεταξύ, όπως γράφει η Ρεπούμπλικα αυτό δεν ήταν το μόνο χτύπημα σήμερα στον πρώην πρωθυπουργό και μεγιστάνα των ιταλικών ΜΜΕ.

Νωρίτερα ανακοινώθηκε ότι το Εφετείο επικύρωσε την πρωτόδικη ποινή των 4 χρόνων φυλάκισης που είχε επιβληθεί στον Μπερλουσκόνι για την υπόθεση της φοροδιαφυγής με την εταιρία Mediaset και τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Στην απόφαση το Εφετείο κάνει λόγο για τεράστια φοροδιαφυγή μέσω οφσορ και για σύστημα που συνεχίστηκε, ακόμη κι όταν ο Καβαλιέρε ανέλαβε πρωθυπουργός.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βασιλιάς Κάρολος: «Φτάνει» - Η υπομονή του τελείωσε μετά τις νέες αποκαλύψεις για πρίγκιπα Άντριου και Έπσταϊν

Διεθνή / Βασιλιάς Κάρολος: «Φτάνει» - Η υπομονή του τελείωσε μετά τις νέες αποκαλύψεις για πρίγκιπα Άντριου και Έπσταϊν

Πηγές από το περιβάλλον της βασιλικής οικογένειας αναφέρουν ότι στον απόηχο των τελευταίων εξελίξεων η ανοχή του βρετανού μονάρχη τελείωσε - Ο πρίγκιπας Άντριου αποχώρησε μέσα στη νύχτα από το σπίτι του στο Royal Lodge
THE LIFO TEAM