Απειλές Ερντογάν: Το Ισραήλ θα πληρώσει το τίμημα της γενοκτονίας που διαπράττει εδώ και ένα χρόνο

Απειλές Ερντογάν: Το Ισραήλ θα πληρώσει το τίμημα της γενοκτονίας που διαπράττει εδώ και ένα χρόνο Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου: Twitter
0

«Το Ισραήλ θα πληρώσει το τίμημα της γενοκτονίας που διαπράττει εναντίον του παλαιστινιακού λαού, ένα χρόνο μετά τις φονικές επιθέσεις της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου εναντίον του Ισραήλ και την ισραηλινή στρατιωτική απάντηση εναντίον της Γάζας» δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Το Ισραήλ θα πληρώσει αργά ή γρήγορα το τίμημα της γενοκτονίας που διαπράττει εδώ και ένα χρόνο και την οποία συνεχίζει. Εδώ και ακριβώς 365 ημέρες, 50.000 από τους αδελφούς και τις αδελφές μας, οι περισσότεροι παιδιά και γυναίκες, δολοφονήθηκαν άγρια», έγραψε ο Τούρκος πρόεδρος σε μήνυμά του στο X, που εδώ και ένα χρόνο είναι από αυτούς που επικρίνουν περισσότερο το Ισραήλ.

«Όπως ακριβώς σταμάτησε τον Χίτλερ η συμμαχία της ανθρωπότητας, ο (Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν) Νετανιάχου και το φονικό δίκτυό του θα σταματήσουν με τον ίδιο τρόπο», προσθέτει ο Ερντογάν, ο οποίος θεωρεί τη Χαμάς «οργάνωση αντίστασης». Σύμφωνα με τον Τούρκο πρόεδρο, «η ανθρωπότητα ολόκληρη δολοφονείται μπροστά στα μάτια του κόσμου εδώ και ένα χρόνο».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΑΜΠ ΔΑΣΜΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΑΣΜΟΣ

Διεθνή / Ο Τραμπ υπέγραψε το διάταγμα για νέο παγκόσμιο δασμό 10%: «Θα τεθεί σε ισχύ σχεδόν αμέσως»

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ επιβάλλει νέο παγκόσμιο δασμό μετά την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου να ακυρώσει πολλούς από τους παγκόσμιους δασμούς που είχε επιβάλει πέρυσι
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΔΑΣΜΟΙ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

Διεθνή / «Ντροπή»: Έξαλλος ο Τραμπ με το Ανώτατο Δικαστήριο για τους δασμούς - Ανακοίνωσε παγκόσμιο δασμό 10% 

Ο Τραμπ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στους δικαστές που συντάχθηκαν με την πλειοψηφία, λέγοντας ότι είναι «αντιπατριώτες» και «ντροπή για τις οικογένειές τους»
THE LIFO TEAM