Απατημένη σύζυγος έκανε ολοσέλιδη καταχώρηση σε εφημερίδα για να επιπλήξει τον άπιστο άντρα της

Απατημένη σύζυγος έκανε ολοσέλιδη καταχώρηση σε εφημερίδα για να επιπλήξει τον άπιστο άντρα της Facebook Twitter
0

Μια γυναίκα από την Αυστραλία που αντιλήφθηκε ότι ο σύζυγος της την απατά, αποφάσισε να επιστρατεύσει τη φαντασία της και την πιστωτική κάρτα του άπιστου για τα αντίποινα. 

Η Τζένι, της οποίος το επώνυμο δεν έγινε γνωστό, πλήρωσε για ολοσέλιδη καταχώριση στην τοπική εφημερίδα Mackay and Whitsunday Life, στο φύλλο της 12ης Αυγούστου, ενημερώνοντας έτσι όλη την κοινότητα για όσα ο άνδρας της είχε διαπράξει.

«Αγαπητέ Στιβ, ελπίζω να είσαι ευτυχισμένος μαζί της», έγραφε η αγγελία, που τυπώθηκε σε πολύ μεγάλη γραμματοσειρά και κεφαλαία γράμματα. «Τώρα όλη η πόλη θα μάθει πόσο βρομερός άπιστος είσαι. Από την Τζένη. Υ.Γ. Αγόρασα αυτή τη διαφήμιση χρησιμοποιώντας την πιστωτική σου κάρτα».

Η εφημερίδα -  την οποία διαβάζουν περισσότεροι από 50.000 άνθρωποι στην τουριστική περιοχή που βρίσκεται δίπλα στον Μεγάλο Κοραλλιογενή Ύφαλο - κατακλύστηκε από τηλεφωνήματα ντόπιων που ήθελαν περισσότερες πληροφορίες για το συζυγικό σκάνδαλο. 

Το ενδιαφέρον ήταν τόσο έντονο που οι συντάκτες της εφημερίδας αναγκάστηκαν να απευθυνθούν στο Facebook για να ενημερώσουν το κοινό ότι δεν θα αποκαλύψουν περαιτέρω λεπτομέρειες για την Τζένι - τη γυναίκα που έβγαλε την αγγελία. 

Επιβεβαίωσαν ότι καταχώρησε την αγγελία μέσω της ιστοσελίδας τους, χωρίς να αποκαλύψουν το πόσο που επιχείρησε να πληρώσει - κατά τα λεγόμενά της με την κάρτα του συζύγου. 

Οι εκδότες πάντως αποφάσισαν τελικά να προβάλουν τη διαφήμιση δωρεάν, λέγοντας ότι ήταν παράνομο να χρεώσουν τον λογαριασμό του Στιβ χωρίς τη συγκατάθεσή του. 

Πρόσθεσαν: «Δεν γνωρίζουμε ποιος είναι ο Στιβ, αλλά προφανώς ήταν πολύ, πολύ κακός».

Στο Facebook, δεκάδες αναγνώστες επαίνεσαν την άγνωστη Τζένι για την δημόσια κατακραυγή του συζύγου, αλλά δεν έλειψαν και οι αμφισβητίες, που υποπτεύονται ότι η αγγελία ήταν στην πραγματικότητα μια έμμεση διαφημιστική καμπάνια της εφημερίδας Mackay and Whitsunday Life.  «Καλός τρόπος για να κερδίσετε περισσότερα likes και αναγνώστες στη σελίδα σας», έγραψε χαρακτηριστικά ένας χρήστης.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη στην Ιταλία ο Τούρκος κακοποιός Μπαρίς Μπογιούν που συνδέεται με το μακελειό στην Αρτέμιδα με τους έξι νεκρούς

Διεθνή / Συνελήφθη στην Ιταλία ο Τούρκος κακοποιός Μπαρίς Μπογιούν που συνδέεται με το μακελειό στην Αρτέμιδα

Ποιος είναι ο πλέον καταζητούμενος άνδρας στην Τουρκία Μπαρίς Μπογιούν - Το ξεκίνημα και η ηγετική θέση στη συμμορία - Οι δολοφονίες στις οποίες εμπλέκεται
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ
Τι σημαίνει η αναγνώριση παλαιστινιακού κράτους από Νορβηγία, Ισπανία, Ιρλανδία - Ποιες χώρες έχουν αναγνωρίσει την Παλαιστίνη

Διεθνή / Τι σημαίνει η αναγνώριση παλαιστινιακού κράτους από Νορβηγία, Ισπανία, Ιρλανδία - Ποιες χώρες έχουν αναγνωρίσει την Παλαιστίνη

Με την ειρηνευτική διαδικασία μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστινίων σε αδιέξοδο, η αναγνώριση ανεξάρτητου παλαιστινιακού κράτους από χώρες-μέλη της ΕΕ σηματοδοτεί τεκτονικές αλλαγές
ΑΓΑΠΗ ΒΑΡΟΥΝΗ