«Απάνθρωπο»: Αυστραλή καταγγέλλει Tik Toker που την τράβηξε βίντεο εν αγνοία της – Τα πλάνα έγιναν viral

«Απάνθρωπο»: Αυστραλή καταγγέλλει Tik Toker που την τράβηξε βίντεο εν αγνοία της – Τα πλάνα έγιναν viral Facebook Twitter
0

Οργισμένη αντίδραση από γυναίκα στην Αυστραλία η οποία κινηματογραφήθηκε, εν αγνοία της, από χρήστη του Tik Tok. Ο νεαρός την έκανε πρωταγωνίστρια βίντεο με «τυχαίες πράξεις καλοσύνης», το οποίο έχει γίνει viral στην πλατφόρμα.

Ο Harrison Pawluk πλησίασε την Maree – έχει γίνει γνωστό μόνο το μικρό της όνομα – και της ζήτησε να κρατήσει ένα μπουκέτο με λουλούδια καθώς εκείνος φορούσε το μπουφάν του. Όταν τελείωσε, την χαίρετισε και έφυγε, αφήνοντάς της το μπουκέτο. Εκείνη έδειχνε εμβρόντητη. «Ελπίζω να βελτιώθηκε η μέρα της» έγραψε ο δημιουργός.

Το βίντεο έχει περισσότερα από 59 εκατομμύρια θεάσεις και 11 εκατ. likes, ενώ είναι πάμπολλα και τα σχόλια – τα περισσότερα εκ των οποίων συγχαίρουν τον Pawluk για την κίνησή του.

«Ήταν τόσο όμορφο, ορκίζομαι πως θα κλάψω», «Ένιωσε τόσο καλά και φαίνεται ότι μπορεί να το χρειαζόταν»: είναι μερικά από τα σχόλια κάτω από το βίντεο.

@lifeofharrison I hope this made her day better ❤️ #fyp #foryou #foryoupage #viral #wholesome ♬ original sound - Harrison

Ωστόσο, η Maree όχι απλώς δεν είναι ευχαριστημένη από τη φαινομενικά ευγενική χειρονομία, αλλά επέκρινε τον νεαρό εντόνως γιατί ανήρτησε το βίντεο.

«Πρόκειται για τεχνάσματα, όχι τυχαίες πράξεις καλοσύνης» κατήγγειλε στο ABC Radio Melbourne.

«Διέκοψε τις ήρεμες στιγμές μου, με τράβηξε και ανήρτησε το βίντεο χωρίς τη συγκατάθεσή μου, και μετέτρεψε την κατάσταση σε κάτι που δεν ήταν. (…) Νιώθω ότι βγάζει πολλά χρήματα μέσω αυτού».

Κατήγγειλε, δε, ως «πατροναριστική» την εντύπωση πως «γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας θα εκστασιάζονταν από έναν τυχαίο άγνωστο που τους δίνει λουλούδια».

Σύμφωνα με την ίδια, ρώτησε τον νεαρό εάν κινηματογραφούνταν και εκείνος τη διαβεβαίωσε πως «όχι», ενώ του ζήτησε να πάρει και τα λουλούδια πίσω.

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν ήθελα να τα κουβαλάω στο τραμ, γυρίζοντας σπίτι» εξήγησε.

Έμαθε για το βίντεο το ίδιο απόγευμα, όταν την ειδοποίησε μία φίλη της. Στην αρχή «δεν έδωσα μεγάλη σημασία», είπε.  

Αλλά, όταν τα πλάνα άρχισαν να εμφανίζονται και σε δημοσιεύματα, στα οποία περιγραφόταν ως «γηραιά κυρία» ενοχλήθηκε. «Πληγώθηκα από το αφήγημα, ένιωσα ότι ήταν απάνθρωπο».

Σε δήλωσή του, ο εκπρόσωπος του Pawluk ισχυρίστηκε πως ο στόχος του βίντεο ήταν η «διάδοση αγάπης και συμπόνιας».

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ