Ένας άντρας στη Νέα Υόρκη έπεσε μέσα σε μια τρύπα στο πεζοδρόμιο και προσγειώθηκε σε «κοπάδι» αρουραίων, μην μπορώντας να φωνάξει για βοήθεια από φόβο μήπως μπουν στο στόμα του. 

 

Ο Leonard Shoulders περίμενε στη στάση ενός λεωφορείου στο Μπρονξ όταν ξαφνικά άνοιξε μια τρύπα στο τσιμέντο κάτω από τα πόδια του με αποτέλεσμα να πέσει μέσα, σπάζοντας το χέρι και το πόδι του, σύμφωνα με τον αδερφό του, Greg White.

 

 

 

«Δεν μπορούσε να κουνηθεί και οι αρουραίοι σκαρφάλωναν πάνω του. Δεν ούρλιαξε καν επειδή δεν ήθελε οι αρουραίοι να μπουν στο στόμα του», είπε ο αδερφός του 33χρονου. 

 

 

Οι πυροσβέστες χρειάστηκαν μισή ώρα για να βγάλουν τον Shoulders από την γεμάτη τρωκτικά τρύπα και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση, σύμφωνα με τους New York Times.

 

 

Η οικογένεια του 33χρονου μίλησε για το φρικιαστικό ατύχημα, λέγοντας πως Leonard έχει υποστεί εκτός από σωματικό και ψυχολογικό τραύμα. 

 

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την στιγμή που ο 33χρονος εξαφανίζεται ξαφνικά, πέφτοντας στην τρύπα του πεζοδρομίου. «Κοίταξα κάτω και ο τύπος κουνούσε μόνο το χέρι του», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας. 

 


«Έχει τραυματιστεί», είπε η μητέρα του στο NBC New York. «Είπε ότι πήγε αμέσως κάτω και πως έπεφτε και έπεφτε ενώ κομμάτια τον χτυπούσαν ταυτόχρονα στο κεφάλι». 

 

 

Η πτώση του άντρα προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στους κατοίκους της Νέας Υόρκης, πολλοί εκ των οποίων χαρακτήρισαν το περιστατικό ως «εφιάλτη».

 

Οι αρουραίοι «κυριαρχούν» από καιρό στη Νέα Υόρκη. Ειδικοί επί των τρωκτικών λένε πως ολοένα και περισσότεροι αρουραίοι βγαίνουν από τις κρυψώνες τους προς αναζήτηση τροφής στη διάρκεια της πανδημίας. 

 

Η οικογένεια του 33χρονου, έχει υποστεί σοκ λόγω του συμβάντος, με συγγενείς να δηλώνουν στους New York Times πως σκοπεύουν να κινηθούν νομικά. 

 

«Υπήρχε πιθανότητα μία στο εκατομμύριο να συμβεί κάτι τέτοιο», είπε ο White. «Έπαθα σοκ. Εξεπλάγη. Αλλά καταλαβαίνεται, αναπνέει». 

 

Με πληροφορίες από BBC, Guardian