Αντιμέτωποι με διαδηλωτές πρίγκιπας Ουίλιαμ και Τζο Μπάιντεν- «Γ@@ω τη βασιλική οικογένεια»

Αντιμέτωποι με διαδηλωτές πρίγκιπας Ουίλιαμ και Τζο Μπάιντεν- «Γα@@ω τη βασιλική οικογένεια» Facebook Twitter
Φωτ.: YouTube
0

Περίπου 100 διαδηλωτές βρέθηκαν στην συνάντηση του πρίγκιπα Ουίλιαμ στη Βοστώνη με τον Τζο Μπάιντεν, οι οποίο φώναζαν συνθήματα κατά της βασιλείας και του Αμερικανού Προέδρου.

Οι διαδηλωτές ακούγονταν να φωνάζουν υβριστικά συνθήματα όπως «Γα@@ω τη βασιλική οικογένεια» και «Ο Τζο Μπάιντεν είναι απεργοσπάστης» την ώρα που οι δύο άνδρες συναντήθηκαν στην Προεδρική Βιβλιοθήκη Τζον Φ. Κένεντι στην πόλη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε ώρες πριν από τα βραβεία Earthshot, την τελευταία εκδήλωση στην τριήμερη περιοδεία του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας στη Μασαχουσέτη.

Η διαμαρτυρία ακολούθησε την ψηφοφορία στη Γερουσία των ΗΠΑ που αναγκάζει τα συνδικάτα των εργαζομένων στους σιδηροδρόμους να συνάψουν μια νέα εργατική σύμβαση, η οποία καταργεί την παροχή επτά ημερών αναρρωτικής άδειας στους εργαζομένους.

Ο Μπάιντεν υπέγραψε τη νομοθεσία την Πέμπτη, σημειώνοντας την οικονομική ζημιά που θα προκαλούσε στη χώρα μια απεργία των σιδηροδρόμων αυτή την εποχή του χρόνου.

«Σε ό,τι αφορά στη βασιλική οικογένεια, το αστείο είναι ότι σας διώξαμε το 1776», είπε στη MailOnline ο Nick Wurst από το συνδικάτο της Railroad Workers United. «Θα έλεγα στον Τζο Μπάιντεν και στον πρίγκιπα Ουίλιαμ να προσέχουν. Οι εργαζόμενοι παντού παίρνουν ένα ραβδί και προσπαθούν να αντεπιτεθούν στις ΗΠΑ και στη Βρετανία. Ο αγώνας δεν έχει τελειώσει».

Η Claire Bayler, από την Ανεξάρτητη Σοσιαλιστική Ομάδα, πρόσθεσε πως «Το μήνυμά μας στον Τζο Μπάιντεν και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ είναι ότι οι εργαζόμενοι θα υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας, ότι δεν είμαστε διατεθειμένοι να υποχωρήσουμε σε αυτόν τον αγώνα απέναντι στις εταιρείες κολοσσούς». 

Πρόσθεσε δε ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η βασιλική οικογένεια είναι «συνένοχοι στην εκμετάλλευση των εργαζομένων στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ».

Με πληροφορίες του Independent

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ