Αντιμέτωποι με διαδηλωτές πρίγκιπας Ουίλιαμ και Τζο Μπάιντεν- «Γ@@ω τη βασιλική οικογένεια»

Αντιμέτωποι με διαδηλωτές πρίγκιπας Ουίλιαμ και Τζο Μπάιντεν- «Γα@@ω τη βασιλική οικογένεια» Facebook Twitter
Φωτ.: YouTube
0

Περίπου 100 διαδηλωτές βρέθηκαν στην συνάντηση του πρίγκιπα Ουίλιαμ στη Βοστώνη με τον Τζο Μπάιντεν, οι οποίο φώναζαν συνθήματα κατά της βασιλείας και του Αμερικανού Προέδρου.

Οι διαδηλωτές ακούγονταν να φωνάζουν υβριστικά συνθήματα όπως «Γα@@ω τη βασιλική οικογένεια» και «Ο Τζο Μπάιντεν είναι απεργοσπάστης» την ώρα που οι δύο άνδρες συναντήθηκαν στην Προεδρική Βιβλιοθήκη Τζον Φ. Κένεντι στην πόλη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε ώρες πριν από τα βραβεία Earthshot, την τελευταία εκδήλωση στην τριήμερη περιοδεία του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας στη Μασαχουσέτη.

Η διαμαρτυρία ακολούθησε την ψηφοφορία στη Γερουσία των ΗΠΑ που αναγκάζει τα συνδικάτα των εργαζομένων στους σιδηροδρόμους να συνάψουν μια νέα εργατική σύμβαση, η οποία καταργεί την παροχή επτά ημερών αναρρωτικής άδειας στους εργαζομένους.

Ο Μπάιντεν υπέγραψε τη νομοθεσία την Πέμπτη, σημειώνοντας την οικονομική ζημιά που θα προκαλούσε στη χώρα μια απεργία των σιδηροδρόμων αυτή την εποχή του χρόνου.

«Σε ό,τι αφορά στη βασιλική οικογένεια, το αστείο είναι ότι σας διώξαμε το 1776», είπε στη MailOnline ο Nick Wurst από το συνδικάτο της Railroad Workers United. «Θα έλεγα στον Τζο Μπάιντεν και στον πρίγκιπα Ουίλιαμ να προσέχουν. Οι εργαζόμενοι παντού παίρνουν ένα ραβδί και προσπαθούν να αντεπιτεθούν στις ΗΠΑ και στη Βρετανία. Ο αγώνας δεν έχει τελειώσει».

Η Claire Bayler, από την Ανεξάρτητη Σοσιαλιστική Ομάδα, πρόσθεσε πως «Το μήνυμά μας στον Τζο Μπάιντεν και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ είναι ότι οι εργαζόμενοι θα υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας, ότι δεν είμαστε διατεθειμένοι να υποχωρήσουμε σε αυτόν τον αγώνα απέναντι στις εταιρείες κολοσσούς». 

Πρόσθεσε δε ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η βασιλική οικογένεια είναι «συνένοχοι στην εκμετάλλευση των εργαζομένων στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ».

Με πληροφορίες του Independent

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η τεχνητή νοημοσύνη αλλάζει δραματικά την αγορά εργασίας: Απολύσεις, ανακατατάξεις και νέες προκλήσεις

Διεθνή / Η τεχνητή νοημοσύνη αλλάζει δραματικά την αγορά εργασίας: Απολύσεις, ανακατατάξεις και νέες προκλήσεις

Περίπου οι μισοί εργαζόμενοι στις ΗΠΑ φοβούνται ότι η AI θα αυτοματοποιήσει τις θέσεις τους, ενώ λίγοι πιστεύουν ότι μακροπρόθεσμα η AI θα δημιουργήσει περισσότερες ευκαιρίες απασχόλησης
LIFO NEWSROOM
Αυστραλία: Έκθεση για τις Βίβιαν Γουέστγουντ και Ρέι Καβακούμπο στην Εθνική Πινακοθήκη της Βικτώριας

Διεθνή / Αυστραλία: Έκθεση για τις Βίβιαν Γουέστγουντ και Ρέι Καβακούμπο στην Εθνική Πινακοθήκη της Βικτώριας

την έκθεση Westwood | Kawakubo, παρουσιάζονται 140 σχέδια από τη μεγάλη συλλογή μόδας του Μουσείου, συμπληρωμένα με δάνεια από το Μητροπολιτικό Μουσείο της Νέας Υόρκης, το V&A του Λονδίνου και το Palais Galliera στο Παρίσι
LIFO NEWSROOM
Ο Μασκ με το νέο κόμμα θέλει να σπάσει το «μονοπώλιο» εξουσίας Ρεπουμπλικάνων και Δημοκρατικών

Διεθνή / Ο Μασκ με στρατηγική Επαμεινώνδα θέλει να σπάσει το «μονοπώλιο» εξουσίας Ρεπουμπλικάνων και Δημοκρατικών

«Όταν πρόκειται για την χρεοκοπία της χώρας μας μέσω σπατάλης και διαφθοράς, ζούμε σε ένα μονοκομματικό σύστημα, όχι σε μια δημοκρατία» ανέφερε ο Μασκ
LIFO NEWSROOM
Γουόλτερ Ματάου: Ο «Υπέροχος Απατεώνας» με την μπρουτάλ φάτσα και το τεράστιο ατσούμπαλο σώμα

Διεθνή / Γουόλτερ Ματάου: Ο «Υπέροχος Απατεώνας» με την μπρουτάλ φάτσα και το τεράστιο ατσούμπαλο σώμα

Ο Γουόλτερ Ματάου που υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους καρατερίστες του Χόλιγουντ έφτασε στην κορυφή δημιουργώντας ένα επιτυχημένο κινηματογραφικό ντουέτο με τον Τζακ Λέμον
LIFO NEWSROOM