Ανταρκτική: Άνοιξαν 150 θέσεις εργασίας με τεράστιους μισθούς και μπόνους 42.000 δολάρια

Ανταρκτική: Άνοιξαν 150 θέσεις εργασίας με τεράστιους μισθούς και μπόνους 42.000 δολάρια Facebook Twitter
2

Εκατόν πενήντα θέσεις εργασίας άνοιξαν πρόσφατα στην Ανταρκτική, με παχυλούς μισθούς, για όσους θέλουν να κερδίσουν πολλά χρήματα και (νομίζουν ότι) δεν έχουν πρόβλημα με το ακραίο κρύο. 

Η Αυστραλία αναζητά 150 εργάτες, τεχνικούς και επιστήμονες για να επανδρώσει ερευνητικούς σταθμούς στην Ανταρκτική με το αζημίωτο, για την σεζόν 2020-2021. Ανάμεσα στα περιζήτητα επαγγέλματα είναι αυτά του σεφ, του γιατρού και του «καπετάνιου» φουσκωτής βάρκας. Υδραυλικοί, ψυκτικοί και ξυλουργοί θα αμείβονται με 46.000 δολάρια (US$) για δώδεκα μήνες, παίρνοντας στο τέλος του έτους και ένα τεράστιο μπόνους επιπλέον 42.000 δολαρίων.

Το ίδιο μπόνους θα πάρουν και οι γιατροί του σταθμού, των οποίων ο «βασικός» θα είναι 139.000 δολάρια.  Ανάμεσα στις θέσεις εργασίες είναι ακόμα IT, μηχανικοί και υπεύθυνοι logistics. Σιδηρουργοί και ειδικοί στα σκυροδέματα είναι επίσης απαραίτητοι ενώ η στέγη και η διατροφή είναι για όλους δωρεάν.

Ανταρκτική: Άνοιξαν 150 θέσεις εργασίας με τεράστιους μισθούς και μπόνους 42.000 δολάρια Facebook Twitter
Ανταρκτική: Άνοιξαν 150 θέσεις εργασίας με τεράστιους μισθούς και μπόνους 42.000 δολάρια Facebook Twitter
«Θέλετε μία κουλ δουλειά; Ελάτε νότια, με το πρόγραμμα της Αυστραλίας στην Ανταρκτική!»

«Ψάχνουμε για ανθρώπους με ταλέντο για να αναλάβουν αυτές τις δουλειές σε μία μικρή και απομονωμένη κοινότητα», εξηγεί το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να περάσουν πρώτα από αξιολόγηση για τις δεξιότητες και την εμπειρία τους. Οι συμβάσεις δεν είναι υποχρεωτικά ετήσιες και όποιος γίνει δεκτός μπορεί να δουλέψει από 4 έως και 15 μήνες. 

Η αυστραλιανή βάση στην Ανταρκτική έχει τέσσερις σταθμούς: τους Casey, Davis and Mawson στα ηπειρωτικά και έναν ακόμα στη νήσο Macquarie. Τα καλοκαίρια, σε κάθε σταθμό ζουν ακόμα και 100 άτομα, αλλά το χειμώνα ο πληθυσμός πέφτει στους 20. Όπως σημειώνεται: «Στην κοινότητα ο ένας εξαρτάται από τον άλλον για την ασφάλειά του και τη διατήρηση της λειτουργίας του σταθμού».

Οι αιτήσεις κλείνουν στις 23 Ιανουαρίου του 2020. 

Διεθνή
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Διεθνή / Τραμπ: Bασίστηκε σε μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες για να κατηγορήσει το Ιράν για τη φονική επίθεση στο σχολείο

Σύμφωνα με τον Guardian, η αρχική εκτίμηση των ΗΠΑ, που υπεδείκνυε ότι ο πύραυλος ήταν ιρανικής προέλευσης, απορρίφθηκε σχεδόν αμέσως, όπως αναφέρουν πηγές με γνώση της υπόθεσης
THE LIFO TEAM
ΣΤΕΝΑ ΟΡΜΟΥΖ ΤΡΑΜΠ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ

Διεθνή / Σε αδιέξοδο ο Τραμπ για τα Στενά του Ορμούζ: Γιατί είναι «πολύ επικίνδυνο» το σχέδιό του για πολεμικά πλοία

Τα προβλήματα στα Στενά του Ορμούζ ξεκίνησαν μετά την 28η Φεβρουαρίου και τις αμερικανο-ισραηλινές επιθέσεις κατά του Ιράν, ξεκινώντας τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή, φτάνοντας στην τρίτη εβδομάδα του
THE LIFO TEAM
ΒΟΛΟΝΤΙΜΙΡ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Ο Ζελένσκι δηλώνει ότι η Ουκρανία θέλει χρήματα και τεχνολογία σε αντάλλαγμα για τη βοήθεια στη Μέση Ανατολή

Ο Ουκρανός πρόεδρος έχει ξεκαθαρίσει ότι η βοήθεια που έχει σταλθεί «δεν πρόκειται για συμμετοχή σε στρατιωτικές επιχειρήσεις. Δεν βρισκόμαστε σε πόλεμο με το Ιράν»
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Axios: Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή θα μπορούσε να διαρκέσει έως τον Σεπτέμβριο

Οι συγκρούσεις στη Μέση Ανατολή μετρούν ήδη δύο εβδομάδες και συνεχίζουν. Ο Τραμπ έχει δηλώσει ότι οι επιθέσεις στο Ιράν θα διαρκέσουν 4 με 6 εβδομάδες. Γιατί όμως όλοι προβλέπουν μια μακροχρόνια κρίση;
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια