Αναγκαστική προσγείωση στη Μόσχα έκανε Boeing 777- Λόγω προβλήματος στον κινητήρα

Αναγκαστική προσγείωση στη Μόσχα έκανε Boeing 777- Λόγω προβλήματος στον κινητήρα Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EPA
0

Ένα Boeing 777 έκανε αναγκαστική προσγείωση στη Μόσχα, λόγω προβλήματος στον κινητήρα.

Το αεροσκάφος της Rossiya Airlines έκανε αναγκαστική προσγείωση τα ξημερώματα της Παρασκευής, στις 4:44 τοπική ώρα. Το περιστατικό έρχεται λίγες ημέρες μετά το συμβάν στο Ντένβερ, όπου συντρίμμια από τον κινητήρα παρόμοιου αεροσκάφους έπεσαν πάνω σε σπίτια.

Το αεροπλάνο της Rossiya Air πραγματοποιούσε εμπορευματική πτήση από το Χονγκ Κονγκ στη Μαδρίτη, σύμφωνα με εργαζόμενο στο αεροδρόμιο Σερεμέτιεβο της Μόσχας, που επικαλείται το Bloomberg.

Το πλήρωμα του αεροσκάφους ζήτησε να κάνει αναγκαστική προσγείωση, όταν διαπιστώθηκε πρόβλημα στον αριστερό κινητήρα, σύμφωνα με το Interfax. Από το περιστατικό δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

Το περασμένο Σάββατο στο Ντένβερ, ένα Boeing 777-200 της United Airlines αναγκάστηκε να επιστρέψει στο αεροδρόμιο, όταν αντιμετώπισε μηχανική βλάβη. Κομμάτια από τον δεξιό κινητήρα του αεροσκάφους έπεσαν σε περιοχή με σπίτια.

Έπειτα από αυτό το περιστατικό η Boeing πρότεινε την καθήλωση όλων των αεροσκαφών τύπου 777 που φέρουν κινητήρα PW4077 της Pratt & Whitney, προκειμένου να γίνει έλεγχος. Δεν έχει γίνει γνωστός ο τύπος του κινητήρα του αεροσκάφους που έκανε αναγκαστική προσγείωση στη Μόσχα.

Με πληροφορίες από Bloomberg

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ