Αμερικανικές εκλογές: Κτήρια στην Ουάσιγκτον οχυρώνονται υπό τον φόβο ταραχών

Αμερικανικές εκλογές: Κτήρια στην Ουάσιγκτον οχυρώνονται υπό τον φόβο ταραχών Facebook Twitter
φωτ.: YouTube
0

Στην Ουάσιγκτον, την πολιτική έδρα των ΗΠΑ, πολλές επιχειρήσεις έχουν καλύψει πλήρως τα παράθυρά τους, σε μια προσπάθεια να οχυρωθούν, υπό τον φόβο πιθανών ταραχών την ημέρα των αμερικανικών εκλογών ή μετά.

Εκατοντάδες στελέχη της Εθνοφυλακής βρίσκονται επίσης σε ετοιμότητα για τις εκλογές στις ΗΠΑ, στην αμερικανική πρωτεύουσα, καθώς και σε άλλες πολιτείες - όπως η Αλαμπάμα, η Αριζόνα, το Ντέλαγουερ, η Αϊόβα, το Ιλινόις, η Βόρεια Καρολίνα και το Νέο Μεξικό.

Μεταλλικά κιγκλιδώματα άρχισαν να στήνονται έξω από τον Λευκό Οίκο ήδη από τις αρχές Οκτωβρίου - το ίδιο συνέβη έκτοτε κοντά σε άλλα κτήρια της Ουάσινγκτον, συμπεριλαμβανομένου του Καπιτωλίου.

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Χονγκ Κονγκ ανοίγει τις πόρτες στους ξένους φοιτητές που διώχνει από το Χάρβαρντ ο Τραμπ

Διεθνή / Το Χονγκ Κονγκ ανοίγει τις πόρτες στους ξένους φοιτητές που διώχνει από το Χάρβαρντ ο Τραμπ

Το Πεκίνο καταδίκασε την «πολιτικοποίηση της εκπαιδευτικής συνεργασίας», προσθέτοντας ότι η κίνηση της Ουάσινγκτον θα «βλάψει μόνο την εικόνα και το διεθνές κύρος των ΗΠΑ»
LIFO NEWSROOM