ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Αλγερία: Βουλευτής «έστειλε σκονάκι» στην κόρη του στις εξετάσεις- Με τις απαντήσεις των μαθηματικών

Αλγερία: Βουλευτής «έστειλε σκονάκι» στην κόρη του στις εξετάσεις- Με τις απαντήσεις των μαθηματικών Facebook Twitter
0

Ένας βουλευτής στην Αλγερία κατηγορείται ότι έστειλε «σκονάκι» για τα μαθηματικά στην κόρη του, η οποία έγραφε σχολικές εξετάσεις. 

Ο Αμπντενάσερ Αρτζούν, βουλευτής του Εθνικού Απελευθερωτικού Μετώπου τέθηκε υπό κράτηση, σύμφωνα με το δικαστήριο της πόλης Ελ Ουέντ, στην επαρχία Ελ Μεγάιερ. Την ίδια τύχη είχε και ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας που ήταν ο «συνεργός» του, σύμφωνα με δημοσιεύματα. 

Η κόρη του πολιτικού έδινε απολυτήριες εξετάσεις γυμνασίου της μέσης εκπαίδευσης, προκειμένου να εισαχθεί στο λύκειο. Ο βουλευτής φέρεται να ανέθεσε στον αρχηγό της τοπικής αστυνομίας να μεταφέρει στη μαθήτρια έναν φάκελο, που είχε τις απαντήσεις των εξετάσεων στα μαθηματικά. 

Όμως, ο επιβλέπων καθηγητής το αντιλήφθηκε και υπέβαλε μήνυση και στους δύο. Έτσι, ο βουλευτής και ο αρχηγός της αστυνομίας κατηγορούνται για απόπειρα απάτης στις εξετάσεις και κατάχρηση εξουσίας. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ/ AFP
 

Διεθνή
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκλογές στην Κορατία: Ο συνασπισμός υπό τους Σοσιαλδημοκράτες απειλεί την υποστήριξη προς την Ουκρανία

Διεθνή / Εκλογές στην Κροατία: Ο συνασπισμός υπό τους Σοσιαλδημοκράτες απειλεί την υποστήριξη προς την Ουκρανία

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η Κροατική Δημοκρατική Ένωση μπορεί να χάσει την πλειοψηφία από τον συνασπισμό υπό την ηγεσία των Σοσιαλδημοκρατών με επικεφαλής τον λαϊκιστή πρόεδρο
NEWSROOM