Ακρωτηριάστηκε το πόδι επιβάτιδας- Μπλέχτηκε σε κυλιόμενο διάδρομο αεροδρομίου

Ακρωτηριάστηκε το πόδι μιας γυναίκας σε κυλιόμενο διάδρομο στο αεροδρόμιο της Ταϊλάνδης Facebook Twitter
Φωτ.: Facebook
0

Το πόδι μιας γυναίκας ακρωτηριάστηκε σε αεροδρόμιο της Ταϊλάνδης όταν εκείνη μπλέχτηκε σε κυλιόμενο διάδρομο χθες.

Η 57χρονη Ταϊλανδή επιβάτιδα επρόκειτο να επιβιβαστεί σε μια πρωινή πτήση από το αεροδρόμιο Don Mueang της Μπανγκόκ στην επαρχία Nakhon Si Thammarat όταν την έπιασε ο κυλιόμενος διάδρομος στον τερματικό σταθμό 2 και ακρωτηριάστηκε το πόδι της.

Η ομάδα των γιατρών που έσπευσε αναγκάστηκε να ακρωτηριάσει το αριστερό της πόδι, ακριβώς πάνω από το γόνατο, σύμφωνα με τους υπεύθυνους του αεροδρομίου.

«Εκ μέρους του διεθνούς αεροδρομίου Don Mueang, θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήρια για το ατύχημα», δήλωσε ο διευθυντής του αεροδρομίου Karun Thanakuljeerapat σε συνέντευξη Τύπου. «Θα διασφαλίσουμε ότι δεν θα συμβεί ξανά τέτοιο ατύχημα». Πρόσθεσε ότι το αεροδρόμιο θα είναι πλήρως υπεύθυνο για τα ιατρικά έξοδα της γυναίκας και θα είναι ανοιχτό για διαπραγματεύσεις σχετικά με άλλες αποζημιώσεις, που ενδεχομένως ζητήσει.

Η ιατρική ομάδα στο νοσοκομείο ενημέρωσε την γυναίκα ότι δεν μπορούσαν να σώσουν το πόδι της, αλλά η γυναίκα ζήτησε να μεταφερθεί σε άλλο νοσοκομείο για να αξιολογήσει την κάθε πιθανότητα, όπως είπε.

Οι εικόνες που κοινοποιήθηκαν στο διαδίκτυο έδειχναν το κάτω μέρος του ποδιού της γυναίκας παγιδευμένο κάτω από τη ζώνη στο τέλος του κυλιόμενου διαδρόμου ενώ τη βοηθούσε το προσωπικό του αεροδρομίου. Η διοίκηση του αεροδρομίου είπε ότι οι τροχοί της βαλίτσας βρέθηκαν κάτω από τη ζώνη, αλλά δεν ήταν σαφές πώς μπορεί να σχετίζεται με το ατύχημα.

Είπε ότι οι κυλιόμενοι διάδρομοι στο αεροδρόμιο ελέγχονται καθημερινά, ενώ γίνονται και επιπλέον μηνιαίοι έλεγχοι.

Με πληροφορίες του Guardian

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βρετανία: Θεαματικά κέρδη για την βασιλική οικογένεια από αιολικά πάρκα και ξεναγήσεις στα ανάκτορα

Διεθνή / Βρετανία: Θεαματικά κέρδη για την βασιλική οικογένεια από αιολικά πάρκα και ξεναγήσεις στα ανάκτορα

Τα έσοδα του Crown Estate, που διαχειρίζεται την δημόσια περιουσία της βασιλικής οικογένειας, ανήλθαν σε 1.1 δισ. λίρες το τρέχον έτος σε αντίθεση με το 2023, που ήταν 443 εκατ. λίρες
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Σελίν Ντιόν: Θα ερμηνεύσει το «L'Hymne à l'amour» της Εντίθ Πιάφ στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων;

Διεθνή / Σελίν Ντιόν: Θα ερμηνεύσει το «L'Hymne à l'amour» της Εντίθ Πιάφ στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων;

«Η παρουσία της στο Παρίσι δεν είναι σύμπτωση», δήλωσε η Γαλλίδα υπουργός Αθλητισμού - Η τραγουδίστρια του «My heart will go on» έφτασε στην γαλλική πρωτεύουσα την Τρίτη 23 Ιουλίου
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ