Αίσιο τέλος στην περιπέτεια ζευγαριού τουριστών στην Κρήτη

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια ζευγαριού τουριστών στην Κρήτη Facebook Twitter
0

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ζευγαριού από το Βέλγιο, που έχασε τον προσανατολισμό του κατά τη διάρκεια πεζοπορίας στα Λευκά Ορη.

Το ζευγάρι το βράδυ της Πέμπτης ειδοποίησε τις Αρχές, μέσω του ευρωπαϊκού αριθμού έκτακτης ανάγκης, ότι έχασε τον προσανατολισμό του ενώ κατέβαινε από το Ξυλόσκαλο στην περιοχη Ομαλός.

 'Αμεσα ξεκίνησε επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης και τελικά το ζευγάρι εντοπίστηκε σε δύσβατη περιοχή, τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

National Geographic: «Οι προορισμοί που αγαπήσατε περισσότερο το 2025» - Το ελληνικό αξιοθέατο στη λίστα των «8»

Διεθνή / National Geographic: «Τα μέρη που αγαπήσατε περισσότερο το 2025» - Το ελληνικό αξιοθέατο στη λίστα των «8»

«Από τα εθνικά πάρκα έως τα αρχιτεκτονικά θαύματα, το 2025 μας χάρισε αμέτρητα μέρη για να ερωτευτούμε με την πρώτη ματιά. Ας ρίξουμε μια ματιά στους προορισμούς που κατέκτησαν την κορυφή της ταξιδιωτικής σας λίστας»
THE LIFO TEAM