Άγριο έγκλημα στην Καλιφόρνια: 8χρονο αγόρι δολοφονήθηκε με σφυρί ενώ προσπαθούσε να προστατέψει τη μικρότερη αδερφή του

Άγριο έγκλημα στην Καλιφόρνια: 8χρονο αγόρι δολοφονήθηκε με σφυρί ενώ προσπαθούσε να προστατέψει τη μικρότερη αδερφή του Facebook Twitter
10

Ένα 8χρονο αγόρι από την Καλιφόρνια φέρεται να δολοφονήθηκε άγρια με σφυρί ενώ προσπαθούσε να προστατέψει τη μικρότερη αδερφή του.

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, το περιστατικό έλαβε χώρα την 1η Σεπτεμβρίου.

Ο 23χρονος Deandre Chaney Jr, πρώην σύντροφος της μητέρας του 8χρονου Dante και της αδερφής του, Elizabeth Salone άρχισε, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, να επιτίθεται με μαχαίρι και σφυρί κατά των δύο τελευταίων.

Ο 8χρονος φέρεται να μπήκε μπροστά στον 23χρονο για να προστατέψει την αδερφή του με αποτέλεσμα να δεχτεί χτυπήματα με σφυρί. Μάλιστα, στον τόπο του εγκλήματος οι αρχές βρήκαν και υπολείμματα υγρού αναπτήρα, πιθανολογώντας ότι ο δράστης προσπάθησε να τους βάλει φωτιά. 

Το άτυχο αγοράκι μεταφέρθηκε εγκεφαλικά νεκρό στο νοσοκομείο όπου εξέπνευσε έξι μέρες αργότερα. Η μητέρα και η αδερφή, Danae νοσηλεύονται επίσης στο νοσοκομείο με βαριά τραύματα.

Η Salone τραυματίστηκε σοβαρά στο πρόσωπο κατά τη διάρκεια της αψιμαχίας και πιθανότατα «δεν θα ξαναδεί ποτέ από το αριστερό μάτι» σύμφωνα με τη μητέρα της και γιαγιά των παιδιών, Monique Brown.

Η ίδια πρόσθεσε ότι η 7χρονη εγγονή της θα «χρειαστεί πολύ βοήθεια».

Ο δράστης, Deandre Chaney Jr. συνελήφθη την επόμενη μέρα από τις αρχές της Νεβάδα και αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ακόμα, όμως, και μετά τον θάνατό του, ο μικρός Dante ήταν σε θέση να βοηθήσει άλλους ανθρώπους καθώς οι γιατροί μπόρεσαν να σώσουν την καρδιά του η οποία μεταμοσχεύτηκε σε ένα 4χρονο κορίτσι στη Νότια Καλιφόρνια.

«Ο Dante έδωσε την καρδιά του σε ένα 4χρονο κορίτσι στη Νότια Καλιφόρνια, οπότε το κορίτσι ζει εξαιτίας του» δήλωσε συντετριμμένη η γιαγιά του παιδιού.

Με πληροφορίες από People, ktla.com, fox40.com

Διεθνή
10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΛΑΙΣΤΗ 19ΧΡΟΝΟΥ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Ιράν: Ποιος ήταν ο 19χρονος παλαιστής που εκτέλεσαν «μετά από βασανιστήρια για να ομολογήσει»

Το Ιράν εκτέλεσε τον νεαρό παλαιστή Σαλέχ Μοχαμάντι και δύο ακόμη άτομα - Πρόκειται για τους πρώτους απαγχονισμούς που πραγματοποιήθηκαν σε σχέση με τις διαδηλώσεις
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΕΧΕΡΑΝΗ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ

Διεθνή / Ιράν: «Δεν θέλουμε αυτόν τον πόλεμο» - Οι κάτοικοι περιγράφουν τη ζωή υπό τους βομβαρδισμούς

Εκατομμύρια κάτοικοι παραμένουν στα σπίτια τους, προσπαθώντας να προστατεύσουν τις οικογένειες, τις δουλειές και τις συνήθειές τους, ενώ άλλοι έχουν αναγκαστεί να αναζητήσουν καταφύγιο σε πιο απομακρυσμένες περιοχές της χώρας
THE LIFO TEAM