«Αφήστε με ήσυχο»

«Αφήστε με ήσυχο» Facebook Twitter
0

O Ντομινίκ Στρος-Καν παραχώρησε μία συνέντευξη εφ όλης της ύλης στο περιοδικό Le Point, το οποίο θα κυκλοφορήσει αύριο Πέμπτη. Ο ίδιος φαίνεται να είναι κουρασμένος από τη συνεχή καταδίωξη των ΜΜΕ και ζητάει να τον αφήσουν ήσυχο.


Σε απόσπασμα της συνέντευξης που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο του γαλλικού περιοδικού, το πρώην αφεντικό του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, επαναλαμβάνει πως είναι αθώος και ότι «αδίκως» έχει εμπλακεί σε υπόθεση μαστροπείας στη Γαλλία. Ο DSK προσθέτει ότι «οι περιορισμοί που απορρέουν από την αστική αγωγή» εναντίον του στην υπόθεση της καμαριέρας Ναφισάτου Ντιαλό «τον εμποδίζουν να πει την αλήθεια».

«Δεν έχω δημόσιες ευθύνες, δεν είμαι πλέον υποψήφιος.» δηλώνει χαρακτηριστικά και προσθέτει «Δεν έχω ποτέ καταδικασθεί, ούτε σε αυτήν εδώ τη χώρα, ούτε σε καμία άλλη. Κατά συνέπεια, τίποτε δεν δικαιολογεί το γεγονός ότι έχω γίνει στόχος καταδίωξης των μέσων ενημέρωσης, η οποία ορισμένες ημέρες μοιάζει με ανθρωποκυνηγητό».

Σε ότι αφορά την υπόθεση του ξενοδοχείου Κάρλτον της Λιλ, στο πλαίσιο της οποίας κατηγορείται για μαστροπεία, επαναλαμβάνει ότι «δεν έχει πατήσει ποτέ το πόδι του στο ξενοδοχείο αυτό», ακολουθώντας σταθερά την υπερασπιστική του γραμμή.

«Η αλήθεια είναι ότι ένας φίλος μου οργάνωνε βραδιές στις οποίες έχω συμμετάσχει...Έχω πει και επαναλαμβάνω ότι αγνοούσα ότι ορισμένες γυναίκες πληρώνονταν για να παρίστανται», συμπλήρωσε ο «άτακτος» κ. Καν.


«Αφήστε με ήσυχο» Facebook Twitter

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκθεση Δημοκρατικών δείχνει περισσότερες από 100 ευνοϊκές κινήσεις υπέρ του Έλον Μασκ από τον Τραμπ

Διεθνή / Έκθεση Δημοκρατικών δείχνει περισσότερες από 100 ευνοϊκές κινήσεις υπέρ του Έλον Μασκ από τον Τραμπ

Η έκθεση από το γραφείο της γερουσιαστή Ελίζαμπεθ Γουόρεν αποκαλύπτει πάνω από 100 ενέργειες της κυβέρνησης Τραμπ που ωφέλησαν άμεσα ή έμμεσα τις επιχειρήσεις και την προσωπική περιουσία του Μασκ
LIFO NEWSROOM
Το «Μαντλίν» πλησιάζει τη Γάζα - Εντολή να επέμβει έχει ο στρατός του Ισραήλ

Διεθνή / Το «Μαντλίν» πλησιάζει τη Γάζα - Εντολή να επέμβει έχει ο στρατός του Ισραήλ

Ο Ισραηλινός υπουργός Ίσραελ Κατς έδωσε εντολή στον στρατό να εμποδίσει την πορεία του σκάφους που κινείται αργά προς την αποκλεισμένη Γάζα διά θαλάσσης - Δεν φοβόμαστε, απαντούν οι ακτιβιστές
LIFO NEWSROOM
Ισραήλ: Εντολή στον στρατό να εμποδιστεί το «Madleen» από τον υπ. Άμυνας

Διεθνή / Ισραήλ: Εντολή στον στρατό να εμποδιστεί το «Madleen» - «Δεν θα φτάσετε στη Γάζα»

«Προς την αντισημίτρια Γκρέτα και τους φίλους της, το μήνυμα είναι σαφές: Γυρίστε πίσω, δεν θα φτάσετε στη Γάζα», λέει ο Ίσραελ Κατς - Πλησιάζουν την αποκλεισμένη περιοχή οι ακτιβιστές
LIFO NEWSROOM
Οι ΗΠΑ διέδιδαν θεωρίες συνωμοσίας για UFO και εξωγήινους για να κρύψουν μυστικά όπλα

Διεθνή / Οι ΗΠΑ διέδιδαν θεωρίες συνωμοσίας για UFO και εξωγήινους για να κρύψουν μυστικά όπλα

Ντοκουμέντα και μαρτυρίες αποκαλύπτουν ότι το Πεντάγωνο διέδιδε σκόπιμα ψευδείς πληροφορίες για UFO από τη δεκαετία του ’50, για να κρύψει μυστικά εξοπλιστικά προγράμματα
LIFO NEWSROOM