Δυο αδελφές στη Τζόρτζια γέννησαν τις κόρες τους, στις 6 Αυγούστου, στο ίδιο νοσοκομείο μετά από σχεδόν πανομοιότυπες εγκυμοσύνες. 

 

«Δεν ήταν σε καμία περίπτωση προγραμματισμένο», λέει η 28χρονη Brooke Dueringer. «Δεν είχα πει καν στην Ali ότι προσπαθούσαμε, και φυσικά εκείνη δεν μας είχε πει ότι επίσης προσπαθούσαν για παιδί, οπότε ήταν τεράστια έκπληξη για εμάς και όλη την οικογένεια», προσθέτει. 

 

«Καταφέραμε να μοιραστούμε όλες τις εμπειρίες και μπορούσαμε να ρωτάμε η μια την άλλη, "Αυτό σου συνέβη; Αυτό το έζησες;"», σημείωσε από την πλευρά της η αδελφή της, Ali White. «Τα ραντεβού με τον γιατρό ήταν σχεδόν πάντα την ίδια μέρα», λέει. 

 

Αδελφές γέννησαν κορίτσια την ίδια μέρα στο ίδιο νοσοκομείο: «Απίστευτη εμπειρία»
Η Brooke Dueringer, αριστερά, και η Ali White, δεξιά, με την μητέρα τους στη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους.

 

Στις 9 Αυγούστου, η Brooke κοινοποίησε μια φωτογραφία μέσω Facebook, όπου ανακοίνωνε την γέννηση της κόρης της, Palmer Rae.

 

«Όλοι σου λένε πόσο θα αλλάξει αυτή η μέρα την ζωή σου και τώρα ξέρουμε! Είναι το ομορφότερο συναίσθημα στον κόσμο (με ένα σωρό καινούργια πράγματα να μάθεις)!!», έγραψε στο μήνυμά της. 

 

Όπως εξήγησε, «η ξαδέλφη της, Hudsyn, θα έχει την ίδια μέρα γενέθλια επειδή γεννήθηκε αργότερα εκείνη την νύχτα». «Την αγαπάμε τόσο πολύ», συνέχισε. «Είναι το πιο αξιαγάπητο μωρό και απολαμβάνουμε κάθε στιγμή». 

 

 

Μιλώντας στο Good Morning America, χθες Πέμπτη, οι δυο αδελφές είπαν ότι επρόκειτο να γεννήσουν με πέντε ημέρες διαφορά, αλλά οι συγγενείς τούς έλεγαν για πλάκα ότι θα γεννούσαν την ίδια μέρα. «Η μαμά μας έλεγε συνεχώς, "Μπορούμε να κάνουμε πάρτι γενεθλίων μαζί αν γεννηθούν την ίδια μέρα". Αλλά δεν πίστευα ότι θα συνέβαινε», σημειώνει η Brooke. 

 

Και προσθέτει: «Ήταν μια καταπληκτική, απίστευτη εμπειρία. Δεν φανταζόμασταν ότι θα γινόταν κάτι τέτοιο. Ήταν υπέροχο να συμβαίνουν όλα τόσο κοντινά και να είναι όλοι δίπλα μας». 

 

Αδελφές γέννησαν κορίτσια την ίδια μέρα στο ίδιο νοσοκομείο: «Απίστευτη εμπειρία»
Γιαγιά, κόρες και εγγονές ποζάρουν μαζί για τον φωτογραφικό φακό.

 

Η ίδια χρειάστηκε να γεννήσει πρόωρα, δυο εβδομάδες πριν την κανονική ημερομηνία τοκετού. Εκείνη την ίδια μέρα, η αδερφή της, Ali, άρχισε να έχει πόνους γέννας και πήγε στο ίδιο νοσοκομείο, όπου έφερε στον κόσμο της κόρη της, Hudsyn Blaire, επτά ώρες μετά την Brooke.

 

Στο νοσοκομείο οι δυο τους έμεναν σε διπλανά δωμάτια. «Είχαμε μια ομαδική συνομιλία και τους συζύγους μας να πηγαινοέρχονται από δωμάτιο σε δωμάτιο. Όλοι μας έλεγαν ότι μας συζητούσε όλος ο όροφος», προσθέτει. 

 

Αδελφές γέννησαν κορίτσια την ίδια μέρα στο ίδιο νοσοκομείο: «Απίστευτη εμπειρία»
Οι αδελφές Brooke και Ali με τις νεογέννητες κόρες τους, την μητέρα τους, την γιαγιά και την προγιαγιά τους.

 

Έμαθαν για τις εγκυμοσύνες τους -το πρώτο παιδί και των δυο- με μια εβδομάδα διαφορά, είχαν τον ίδιο γυναικολόγο και προγραμμάτιζαν μαζί τα ραντεβού. Και τώρα ζουν ταυτόχρονα την εμπειρία της μητρότητας. «Με την Ali είμαστε πολύ κοντά, οπότε σίγουρα θα είναι και τα παιδιά μας», λέει η Brooke. 

 

«Κατά πάσα πιθανότητα θα γιορτάζουμε τα γενέθλια από τις κόρες μας μαζί τα πρώτα χρόνια. Και μετά μάλλον θα θέλουν ξεχωριστά πάρτι. Στα 21 τους θα είναι τόσο ωραία!», καταλήγει.