Η Adele δεν είναι φαν του «Real Housewives» και δεν το κρύβει. Μάλιστα δήλωσε ότι δεν μπορεί να παρακολουθήσει το ριάλιτι γιατί «θα πεθάνει ο εγκέφαλός μου». 

 

Η 33χρονη σταρ ήταν καλεσμένη της Nikkie de Jager, της διάσημης YouTuber και makeup artist που είναι γνωστή ως NikkieTutorials, η οποία της έθετε ερωτήσεις ενώ την έβαφε. Κάποια στιγμή, την ρώτησε αν έχει παρακολουθήσει κάποιο από τα «Real Housewives». 

 

«Όχι, δεν μπορώ. Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι το λατρεύουν, εγώ δεν μπορώ…», απάντησε η τραγουδίστρια και όταν ρωτήθηκε γιατί, έδωσε αφοπλιστική απάντηση. «Γιατί ο εγκέφαλός μου θα πεθάνει. Δεν μπορώ», είπε γελώντας.

 

«Δεν ξέρω ποιες είναι, οπότε δεν μπορώ να ξεκινήσω από την αρχή καθώς διαρκεί τόσο πολύ… δεν θα πω ψέματα, δεν είναι για μένα», συμπλήρωσε. Πάντως, έχει κάνει μια προσπάθεια να δει το ριάλιτι. 

 

«Κάποτε παρακολούθησα ένα επεισόδιο του “The Real Housewives of New Jersey”, όταν η μία “σκότωνε” την άλλη. Αλλά ήταν υπερβολικό. Η αντίδρασή μου ήταν “δεν μπορώ να το παρακολουθήσω”», δήλωσε και συμπλήρωσε ότι θα προτιμούσε να παρακολουθήσει μια εκπομπή για τα άγρια ζώα. 

 

Όταν η Nikkie de Jager της είπε πως στην Ολλανδία υπάρχει το ριάλιτι «Temptation island», με ζευγάρια που τα χωρίζουν και προσπαθούν να τα ξελογιάσουν, η Adele αντέδρασε λέγοντας: «Πάνε εθελοντικά σε αυτό το σόου; Οι άνθρωποι θα έκαναν τα πάντα για να γίνουν διάσημοι, είναι τρελό!».