50.000 ευρώ για κάθε θύμα της τραγωδίας δίνει η Lufthansa

50.000 ευρώ για κάθε θύμα της τραγωδίας δίνει η Lufthansa Facebook Twitter
2

Σύμφωνα με το τηλεγράφημα του Reuters η γερμανική αεροπορική εταιρεία Lufthansa ανακοίνωσε πως θα αποζημιώσει με 50.000 ευρώ για κάθε θύμα τις οικογένειες των επιβαινόντων στην μοιραία πτήση της Germanwings.

Tα χρήματα αυτά δεν θεωρούνται οι τελικές αποζημιώσεις, αλλά δίνονται σαν μορφή έκτακτης παροχής ανακούφισης στους συγγενείς."Αυτό το ποσό δίνεται για να καλυφθούν τα πρώτα έξοδα" ανέφερε η εκπρόσωπος της εταιρείας στην γερμανική εφημερίδα Tagesspiegel.

Νομική πηγή αναφέρει στην εφημερίδα πως οι τελικές αποζημιώσεις οι οποίες θα καθοριστούν όταν ολοκληρωθεί η έρευνα αναμένεται να κυμανθούν σε ποσά πολύ μεγαλύτερα που μπορεί να φτάσουν σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ περισσότερα από τα 50.000.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / 250 χρόνια ΗΠΑ: Ο Τραμπ το κεντρικό πρόσωπο των εορτασμών της επετείου, μετά την αποχώρηση καλλιτεχνών

Ο Αμερικανός πρόεδρος σχολίασε τις αποχωρήσεις λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «προσελκύει περισσότερο κόσμο από τον Έλβις Πρίσλεϊ» και μάλιστα «χωρίς κιθάρα»
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΣΤΡΟ BEAUFORT

Διεθνή / Λίβανος: Ο ισραηλινός στρατός κατέλαβε το στρατηγικής σημασίας Κάστρο Beaufort

Λόγω της δεσπόζουσας θέσης του, το μεσαιωνικό φρούριο χρησιμοποιήθηκε ως στρατιωτικό οχυρό και υπήρξε στόχος πολλών μαχών και βομβαρδισμών, ιδιαίτερα κατά τον πόλεμο του Λιβάνου με το Ισραήλ το 1982
THE LIFO TEAM