ΗΠΑ: Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης κατηγορεί τον Τραμπ για προδοσία

ΗΠΑ: Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης κατηγορεί τον Τραμπ για προδοσία Facebook Twitter
EPA/JIM LO SCALZO
0

Σφοδρή επίθεση στον Ντόναλντ Τραμπ για τα πρωτοφανή βίαια επεισόδια που ξέσπασαν στο Καπιτώλιο, που είχαν ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τέσσερα άτομα, εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Ουίλιαμ Μπαρ και σύμμαχος του απερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ.

Ο Ουίλιαμ Μπαρ κατηγόρησε τον Τραμπ για «προδοσία» μετά την χθεσινή εισβολή υποστηρικτών του Ρεπουμπλικάνου μεγιστάνα στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ.

«Η ενορχήστρωση ενός όχλου για την πίεση του Κογκρέσου είναι ασυγχώρητη», δήλωσε στην ανακοίνωσή του που δημοσίευσαν το Associated Press και το Politico.

«Οι χθεσινές ενέργειες του προέδρου αποτελούν προδοσία της προεδρίας και των υποστηρικτών του», πρόσθεσε χαρακτηρίζοντας εξοργιστική και ποταπή τη βίαιη εισβολή στο κτήριο του Καπιτωλίου.

Ο Μπαρ, που αποχώρησε από το πόστο του τον περασμένο μήνα, ήταν από τους πιο στενούς συμμάχους του Ρεπουμπλικάνου μεγιστάνα.

Με πληροφορίες από Politico, Associated Press και ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ