Το Μπαχρέιν έγινε η δεύτερη χώρα που εγκρίνει το εμβόλιο της Pfizer

Το Μπαχρέιν έγινε η δεύτερη χώρα που εγκρίνει το εμβόλιο της Pfizer Facebook Twitter
EPA
0

Το Μπαχρέιν ανακοίνωσε σήμερα ότι ενέκρινε για κατεπείγουσα χρήση το εμβόλιο των εταιρειών Pfizer/BioNTech για την Covid-19.

Το Μπαχρέιν γίνεται έτσι η δεύτερη χώρα του κόσμου, μετά τη Βρετανία, που εγκρίνει το συγκεκριμένο εμβόλιο. Τον Νοέμβριο είχε δώσει έγκριση και στο εμβόλιο της εταιρείας Sinopharm, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί στους «εργαζόμενους της πρώτης γραμμής».

«Η έγκριση του εμβολίου των Pfizer/BioNTech θα προσθέσει άλλο ένα σημαντικό επίπεδο στην απάντηση του βασιλείου στην Covid-19» ανέφερε η Δρ Μαριάμ αλ Τζαλάχμα, η επικεφαλής της Ρυθμιστικής Αρχής Εθνικής Υγείας του Μπαχρέιν, σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Άντριου: «Δεν το αντέχω άλλο αυτό» - Τι έγραφε στα emails του με τον Επστάιν

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου: «Δεν το αντέχω άλλο αυτό» - Τι έστελνε στα emails του με τον Τζέφρι Έπσταϊν

Στο φως της δημοσιότητας νέα emails που φέρεται να έστειλε στον Τζέφρι Έπσταϊν και τη Γκίσλεϊν Μάξγουελ, όταν ενημερώθηκε ότι μια βρετανική εφημερίδα επρόκειτο να δημοσιεύσει ρεπορτάζ για τους τρεις τους
LIFO NEWSROOM