H British Airways πουλά από ποτήρια σαμπάνιας και παντόφλες, μέχρι κουβέρτες και καροτσάκια από Boeing 747

H British Airways πουλά από ποτήρια σαμπάνιας και παντόφλες, μέχρι κουβέρτες και καροτσάκια από Boeing 747 Facebook Twitter
EPA
0

Η British Airways ανακοίνωσε ότι άρχισε να πουλά αντικείμενα που χρησιμοποιεί στις πτήσεις της για τους επιβάτες της πρώτης θέσης.

Μεταξύ άλλων, η αεροπορική εταιρεία πουλάει πιάτα, ποτήρια σαμπάνιας, κουβέρτες, παντόφλες, ακόμη και καροτσάκια από Boeing 747 που απέσυρε από τον στόλο της. Κάποια από τα αντικείμενα είναι καινούρια και άλλα έχουν ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, σε πτήσεις της εταιρείας.

Η ασυνήθιστη κίνηση έρχεται ενώ ο κορωνοϊός συνεχίζει να πλήττει σφοδρά τον τομέα των αεροπορικών ταξιδιών. Μόλις πριν από ένα μήνα η IAG, στην οποία ανήκει η British Airways, περιόρισε το πρόγραμμα πτήσεων για το υπόλοιπο της χρονιάς και ανακοίνωσε απώλειες 1,3 δισεκατομμυρίων για το τρίτο τρίμηνο.

Εν μέσω αυτής της κατάστασης, η εταιρεία αποφάσισε να αξιοποιήσει αυτό το πλεόνασμα αντικειμένων που χρησιμοποιεί στις πτήσεις της. Στην ανακοίνωση αναφέρει ότι με αυτό τον τρόπο δίνει στους καταναλωτές την ευκαιρία να ζήσουν μια «αυθεντική εμπειρία πτήσης στην πρώτη θέση στο σπίτι τους, για τις γιορτές».

Ανάμεσα στα αντικείμενα που πωλούνται είναι πετσέτες, σουβέρ, αλλά και μεταλλικά δοχεία για τη μεταφορά ζεστού φαγητού όπως και καροτσάκια από τα Boeing 747 που έχουν αποσυρθεί. Τους προηγούμενους μήνες η British Airways πούλησε έργα τέχνης από τη συλλογή της, αξίας 2,2 εκατομμυρίων λιρών, για να συγκεντρώσει χρήματα. Τον Απρίλιο η εταιρεία είχε ανακοινώσει ότι θα κόψει 13.000 θέσεις εργασίας προκειμένου να επιβιώσει από την κρίση του κορωνοϊού.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM