Ο Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ λέει ότι θα περάσει την καραντίνα λόγω κορωνοϊού καθαρίζοντας τα όπλα του

Ο Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ λέει ότι θα περάσει την καραντίνα λόγω κορωνοϊού καθαρίζοντας τα όπλα του Facebook Twitter
ΕPA
0

Ο Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ, ο μεγαλύτερος γιος του απερχόμενου Αμερικανού προέδρου ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, είπε ότι θα περάσει την καραντίνα καθαρίζοντας τη συλλογή όπλων του.

Ο 43χρονος είναι το τέταρτο μέλος της οικογένειας Τραμπ που μολύνεται από τον κορωνοϊό. Ο ίδιος ο πρόεδρος, η Μελάνια Τραμπ και ο γιος τους, Μπάρον, επίσης είχαν βρεθεί θετικοί και ανέρρωσαν, όπως και η σύντροφος του Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ, Κίμπερλι Γκιλφόιλ.

Σε βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram, ο γιος του προέδρου δηλώνει ότι έχει κορωνοϊό και αναφέρει πως δεν έχει συμπτώματα, αλλά θα μείνει σε καραντίνα για προληπτικούς λόγους.

Στη συνέχεια, ζητά από τους followers του να του προτείνουν βιβλία και ταινίες μπορεί να δει στο Netflix και συμπληρώνει: «Θα περάσω μερικές ημέρες μόνος και υπάρχουν τόσο πολλά όπλα που μπορώ να καθαρίσω μέχρι να βαρεθώ».

Ο Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ- όπως και ο πατέρας του- έχει επικριθεί για την επιμονή του να υποβαθμίζει τη σοβαρότητα της πανδημίας, η οποία έχει κοστίσει πάνω από 250.000 ανθρώπινες ζωές στις ΗΠΑ.

Τον Οκτώβριο ο 43χρονος δήλωσε στο Fox News ότι όσοι επικρίνουν τη διοίκηση Τραμπ για τη διαχείριση της πανδημίας είναι «πραγματικά ηλίθιοι» και ότι οι θάνατοι από κορωνοϊό στις ΗΠΑ είναι «σχεδόν τίποτα».

 

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ