Τουρκία: Ο Ερντογάν έκανε δεκτή την παραίτηση του γαμπρού του και υπουργού Οικονομικών

Τουρκία: Ο Ερντογάν έκανε δεκτή την παραίτηση του γαμπρού του και υπουργού Οικονομικών Facebook Twitter
Τουρκία: Ο Ερντογάν έκανε δεκτή την παραίτηση του γαμπρού του και υπουργού Οικονομικών (EPA)
0

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έκανε δεκτή την παραίτηση του υπουργού Οικονομικών και γαμπρού του Μπεράτ Αλμπαϊράκ, σύμφωνα με δήλωση της τουρκικής Προεδρίας.

Περίπου 24ώρες μετά την κοινοποίηση της παραίτησής του μέσω Instagram, ο Ερντογάν δέχτηκε επίσημα την παραίτησή του.

Ο Αλμπαϊράκ δήλωσε την Κυριακή ότι παραιτείται για λόγους υγείας, μια μόλις μέρα μετά την απόφαση  Ερντογάν να διορίσει τον πρώην υπουργό Οικονομικών Naci Agbal, στη θέση τoυ πρώην επικεφαλής της κεντρικής τράπεζας Murat Uysal.

«Μετά από αξιολόγηση από τον πρόεδρό μας, το αίτημα του υπουργού Οικονομικών Μπεράτ Αλμπαϊράκ να παραιτηθεί έγινε δεκτό», ανέφερε σε δήλωσή της η Διεύθυνση Επικοινωνιών της προεδρίας.

Πρόσθεσε δε, ότι ο Ερντογάν θαυμάζει τις επιτυχίες του Αλμπαϊράκ στη διετή θητεία του ως υπουργός Οικονομικών. 

Με πληροφορίες του Reuters

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / 250 χρόνια ΗΠΑ: Ο Τραμπ το κεντρικό πρόσωπο των εορτασμών της επετείου, μετά την αποχώρηση καλλιτεχνών

Ο Αμερικανός πρόεδρος σχολίασε τις αποχωρήσεις λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «προσελκύει περισσότερο κόσμο από τον Έλβις Πρίσλεϊ» και μάλιστα «χωρίς κιθάρα»
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΣΤΡΟ BEAUFORT

Διεθνή / Λίβανος: Ο ισραηλινός στρατός κατέλαβε το στρατηγικής σημασίας Κάστρο Beaufort

Λόγω της δεσπόζουσας θέσης του, το μεσαιωνικό φρούριο χρησιμοποιήθηκε ως στρατιωτικό οχυρό και υπήρξε στόχος πολλών μαχών και βομβαρδισμών, ιδιαίτερα κατά τον πόλεμο του Λιβάνου με το Ισραήλ το 1982
THE LIFO TEAM