Ντέσμοντ Τούτου: «Μη λερώνετε το όνομα του Μαντέλα»

Ντέσμοντ Τούτου: «Μη λερώνετε το όνομα του Μαντέλα» Facebook Twitter
1

Σε έκκληση προς την οικογένεια του Μαντέλα να μην λερώνει το όνομά του προχώρησε ο πρώην Αρχιεπίσκοπος του Κέιπταουν  Ντέσμοντ Τούτου.

«Σας παρακαλώ, σας παρακαλώ, σας παρακαλώ, μην σκέφτεστε μόνο τους εαυτούς σας. Είναι σαν να φτύνετε στο πρόσωπο του Μαντίμπα» τονίζει σε ανακοίνωση του ο Τούτου την ώρα που τα μέλη της οικογένειας αλληλοκατηγορούνται και παρουσιάζονται φαινόμενα μη ευπρεπούς συμπεριφοράς από μέλη της.

«Δεν μπορούμε να αποτιμήσουμε σε ποιον βαθμό πρέπει να είναι σκληρό για μία οικογένεια να είναι χωρισμένη επί 27 χρόνια από τον πατέρα της, δηλαδή τα χρόνια που πέρασε ο Μαντέλα στη φυλακή, ώστε να είναι στη συνέχεια σε θέση να τον μοιρασθεί μαζί με ολόκληρο τον κόσμο μετά την απελευθέρωσή του. Θέλουμε να σάς αγκαλιάσουμε, να σάς υποστηρίξουμε, να δείξουμε μέσα από σας την αγάπη μας για τον Μαντέλα. Σας παρακαλώ, μην λερώνετε το όνομά του».

Την  ώρα που δημοσιεύματα κάνουν λόγο για μόνιμο κώμα του Μαντέλα και διαψεύδονται λίγο αργότερα, μέλη της οικογένειάς του, κάνουν ενέργειες που κατακρίνονται σκληρ’α.

Ο μεγαλύτερος από τους εγγονούς του π.χ.  θέλησε να στήσει, με τη μεταφορά των σορών τριών συγγενών του από την οικογενειακή γη στο χωριό Κούνου , όπου επιθυμεί να ταφεί ο Μαντέλα, στο χωριό Μβέζο, όπου είναι φύλαρχος, μία τουριστική επιχείρηση δημιουργώντας τόπο προσκυνήματος του Νέλσον Μαντέλα .

Μετά την επέμβαση άλλων συγγενών, ο εγγονός άρχισε για λόγους εκδίκησης να αποκαλύπτει μυστικά της οικογένειας στον Τύπο.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε ο Αντριάνο Γκολντσμιντ, ο άνθρωπος που έκανε το τζιν μόδα

Διεθνή / Πέθανε ο Αντριάνο Γκολντσμιντ, ο άνθρωπος που έκανε το τζιν μόδα

Η μόδα έχασε μια από τις μορφές που έδωσαν στο τζιν νέο κύρος, νέα τιμή και νέα θέση στην αγορά. Ο Αντριάνο Γκολντσμιντ δεν συνδέθηκε μόνο με μεγάλα brands, αλλά και με την ίδια τη μετάβαση του denim στη σύγχρονη εποχή.
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΡΑΜΠ ΗΠΑ ΠΟΛΕΜΟΣ

Διεθνή / Το Ιράν προειδοποιεί για «καταστροφικά» αντίποινα μετά τις άνευ προηγουμένου απειλές του Τραμπ

Η ένταση μεταξύ Ιράν και ΗΠΑ κλιμακώνεται επικίνδυνα, μετά τις απειλές του Αμερικανού προέδρου και τις προειδοποιήσεις της Τεχεράνης για «καταστροφικά» αντίποινα
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια