Ο Άγιος Βασίλης δεν θα πάει φέτος στα Macy’s, λόγω κορωνοϊού- «Σπάει» παράδοση 159 ετών

Ο Άγιος Βασίλης δεν θα πάει φέτος στα Macy’s, λόγω κορωνοϊού- «Σπάει» παράδοση 159 ετών Facebook Twitter
EPA
0

Ο Άγιος Βασίλης δεν θα πάει φέτος στα Macy's, για πρώτη φορά έπειτα από 159 χρόνια, λόγω του κορωνοϊού.

Η πανδημία βάζει φρένο στην παράδοση που ξεκίνησε το 1861. Κάθε χρόνο περισσότεροι από 250.000 άνθρωποι επισκέπτονται τη «ναυαρχίδα» της συγκεκριμένης αλυσίδας καταστημάτων, στη Νέα Υόρκη, προκειμένου να δουν από κοντά τον Άγιο Βασίλη.

Όμως, η τόσο μεγάλη προσέλευση καθιστά δύσκολη την προσπάθεια να δημιουργηθεί ένα ασφαλές περιβάλλον εν μέσω της πανδημίας, εξήγησαν τα Macy's, ανακοινώνοντας την απόφαση.

Στο κατάστημα της Νέας Υόρκης κάθε χρόνο στήνεται η Santaland, ένας χώρος με χριστουγεννιάτικα δέντρα, τρενάκια και ξωτικά, στον οποίο στριμώχνονται τα πλήθη, προτού φτάσουν στον Άγιο Βασίλη. Ανάλογα σκηνικά στήνονται και στα καταστήματα στο Σικάγο και το Σαν Φρανσίκο, όπου επίσης δεν θα «πάει» φέτος ο Άγιος Βασίλης.

Αντί για αυτό, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία για μια διαδικτυακή «συζήτηση» μαζί του. Αφού περιηγηθούν με τη βοήθεια της τεχνολογίας στη Santaland, τα παιδιά θα μπορούν να ζητήσουν από τον Άγιο Βασίλη τα δώρα που θέλουν για τα φετινά, διαφορετικά, Χριστούγεννα.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ - Σι Τζινπίνγκ: Τον Απρίλιο στην Κίνα ο Αμερικανός πρόεδρος

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ: Ετοιμάζει ταξίδι στην Κίνα, έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία με τον Σι Τζινπίνγκ

Οι δύο ηγέτες συζήτησαν, μεταξύ άλλων, για τον πόλεμο στην Ουκρανία, με τον Σι Τζινπίνγκ να επαναλαμβάνει ότι η Κίνα στηρίζει όλες τις προσπάθειες που συμβάλλουν στην ειρήνη
LIFO NEWSROOM
«Είναι εντελώς ντροπιαστικό» - Ουκρανοί στρατιώτες μιλούν για το σχέδιο ειρήνης των ΗΠΑ

Διεθνή / «Είναι εντελώς ντροπιαστικό» - Ουκρανοί στρατιώτες μιλούν για το σχέδιο ειρήνης των ΗΠΑ

Ουκρανοί στρατιώτες που βρίσκονται στο μέτωπο του πολέμου σχολιάζουν το αμερικανικό σχέδιο ειρήνης, με κάποιους να το απορρίπτουν πλήρως και άλλους να δηλώνουν πως «είναι ώρα να συμφωνήσουμε τουλάχιστον σε ένα πράγμα»
LIFO NEWSROOM
Στάρμερ για πρίγκιπα Άντριου: «Οι άνθρωποι πρέπει να παρέχουν στοιχεία στους ερευνητές»

Διεθνή / Στάρμερ για πρίγκιπα Άντριου: «Οι άνθρωποι πρέπει να παρέχουν στοιχεία στους ερευνητές»

Ο Άντριου στερήθηκε τους βασιλικούς του τίτλους και τις τιμητικές διακρίσεις τον περασμένο μήνα, καθώς η βασιλική οικογένεια προσπάθησε να αποστασιοποιηθεί από τις επικρίσεις για τη σχέση του με τον Έπσταϊν
LIFO NEWSROOM