Ο Άγιος Βασίλης δεν θα πάει φέτος στα Macy’s, λόγω κορωνοϊού- «Σπάει» παράδοση 159 ετών

Ο Άγιος Βασίλης δεν θα πάει φέτος στα Macy’s, λόγω κορωνοϊού- «Σπάει» παράδοση 159 ετών Facebook Twitter
EPA
0

Ο Άγιος Βασίλης δεν θα πάει φέτος στα Macy's, για πρώτη φορά έπειτα από 159 χρόνια, λόγω του κορωνοϊού.

Η πανδημία βάζει φρένο στην παράδοση που ξεκίνησε το 1861. Κάθε χρόνο περισσότεροι από 250.000 άνθρωποι επισκέπτονται τη «ναυαρχίδα» της συγκεκριμένης αλυσίδας καταστημάτων, στη Νέα Υόρκη, προκειμένου να δουν από κοντά τον Άγιο Βασίλη.

Όμως, η τόσο μεγάλη προσέλευση καθιστά δύσκολη την προσπάθεια να δημιουργηθεί ένα ασφαλές περιβάλλον εν μέσω της πανδημίας, εξήγησαν τα Macy's, ανακοινώνοντας την απόφαση.

Στο κατάστημα της Νέας Υόρκης κάθε χρόνο στήνεται η Santaland, ένας χώρος με χριστουγεννιάτικα δέντρα, τρενάκια και ξωτικά, στον οποίο στριμώχνονται τα πλήθη, προτού φτάσουν στον Άγιο Βασίλη. Ανάλογα σκηνικά στήνονται και στα καταστήματα στο Σικάγο και το Σαν Φρανσίκο, όπου επίσης δεν θα «πάει» φέτος ο Άγιος Βασίλης.

Αντί για αυτό, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία για μια διαδικτυακή «συζήτηση» μαζί του. Αφού περιηγηθούν με τη βοήθεια της τεχνολογίας στη Santaland, τα παιδιά θα μπορούν να ζητήσουν από τον Άγιο Βασίλη τα δώρα που θέλουν για τα φετινά, διαφορετικά, Χριστούγεννα.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ ΜΙΝΕΑΠΟΛΗ ICE

Διεθνή / «Οι Αμερικανοί λένε όχι»: Ο Ομπάμα στηρίζει δημόσια τις διαδηλώσεις κατά της ICE στη Μινεάπολη

Ο Ομπάμα έκανε λόγο για «πρωτοφανή» δράση της ICE στη Μινεάπολη, περιγράφοντας επιχειρήσεις χωρίς σαφές πλαίσιο, με ομοσπονδιακούς πράκτορες να μπαίνουν σε σπίτια και να βγάζουν ανθρώπους έξω
THE LIFO TEAM
Ζιζέλ Πελικό: «Ένιωσα συντετριμμένη από τη φρίκη αλλά δεν νιώθω θυμό»

Διεθνή / Ζιζέλ Πελικό: «Ένιωσα συντετριμμένη από τη φρίκη αλλά δεν νιώθω θυμό»

Η 73χρονη δηλώνει αποφασισμένη να βρει απαντήσεις για να θεραπευτεί - «Θέλω να επισκεφθώ τον πρώην σύζυγό μου για να έχω απαντήσεις. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω, αλλά πρέπει να τον κοιτάξω κατάματα»
THE LIFO TEAM