Ο Άγιος Βασίλης δεν θα πάει φέτος στα Macy’s, λόγω κορωνοϊού- «Σπάει» παράδοση 159 ετών

Ο Άγιος Βασίλης δεν θα πάει φέτος στα Macy’s, λόγω κορωνοϊού- «Σπάει» παράδοση 159 ετών Facebook Twitter
EPA
0

Ο Άγιος Βασίλης δεν θα πάει φέτος στα Macy's, για πρώτη φορά έπειτα από 159 χρόνια, λόγω του κορωνοϊού.

Η πανδημία βάζει φρένο στην παράδοση που ξεκίνησε το 1861. Κάθε χρόνο περισσότεροι από 250.000 άνθρωποι επισκέπτονται τη «ναυαρχίδα» της συγκεκριμένης αλυσίδας καταστημάτων, στη Νέα Υόρκη, προκειμένου να δουν από κοντά τον Άγιο Βασίλη.

Όμως, η τόσο μεγάλη προσέλευση καθιστά δύσκολη την προσπάθεια να δημιουργηθεί ένα ασφαλές περιβάλλον εν μέσω της πανδημίας, εξήγησαν τα Macy's, ανακοινώνοντας την απόφαση.

Στο κατάστημα της Νέας Υόρκης κάθε χρόνο στήνεται η Santaland, ένας χώρος με χριστουγεννιάτικα δέντρα, τρενάκια και ξωτικά, στον οποίο στριμώχνονται τα πλήθη, προτού φτάσουν στον Άγιο Βασίλη. Ανάλογα σκηνικά στήνονται και στα καταστήματα στο Σικάγο και το Σαν Φρανσίκο, όπου επίσης δεν θα «πάει» φέτος ο Άγιος Βασίλης.

Αντί για αυτό, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία για μια διαδικτυακή «συζήτηση» μαζί του. Αφού περιηγηθούν με τη βοήθεια της τεχνολογίας στη Santaland, τα παιδιά θα μπορούν να ζητήσουν από τον Άγιο Βασίλη τα δώρα που θέλουν για τα φετινά, διαφορετικά, Χριστούγεννα.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ

Διεθνή / Τζέφρι Έπσταϊν: Ποια είναι η πρώην σύντροφός του, Νάντια Μαρτσίνκο, που πρόκειται να ερευνηθεί

Η Μαρτσίνκο υπήρξε σύντροφος του Έπσταϊν για επτά χρόνια - η σημαντικότερη σχέση του μετά τη Γκιλέιν Μάξγουελ - ενώ αργότερα εργάστηκε και ως βοηθός πιλότου στο ιδιωτικό του αεροσκάφος
THE LIFO TEAM
ΜΕΓΚΑΝ ΜΑΡΚΛ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ ΓΑΜΟΣ ΕΠΕΤΕΙΟΣ

Διεθνή / Μέγκαν Μαρκλ: Μοιράστηκε αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι στο Instagram

Με αφορμή την επέτειο του γάμου τους, η δούκισσα του Σάσεξ δημοσίευσε φωτογραφίες από την τελετή και τη δεξίωση που ακολούθησε - Το «βλέμμα» των media στο φόρεμα του πάρτι
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ EUROPOL

Διεθνή / Europol: Απενεργοποιήθηκαν χιλιάδες λογαριασμοί των Φρουρών της Επανάστασης σε 19 χώρες

Η Europol ανέφερε ότι οι Φρουροί της Επανάστασης είχαν δημιουργήσει ένα εκτεταμένο και οργανωμένο ψηφιακό δίκτυο που εκτεινόταν σε μεγάλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης
THE LIFO TEAM