300 ώρες κοινωνικής εργασίας

300 ώρες κοινωνικής εργασίας Facebook Twitter
0

Ο Σον Πεν πρόκειται να εκτελέσει 300 ώρες κοινωνικής εργασίας για την επίθεση που έκανε κατά φωτογράφου - πρόκειται για συμβάν του 2009. Επίσης, ο 49χρονος ηθοποιός τίθεται υπό επιτήρηση για τρία χρόνια και θα πρέπει να παρακολουθήσει πρόγραμμα διαχείρισης θυμού. Την ποινή του θα την πραγματοποιήσει εργαζόμενος για την φιλανθρωπική οργάνωση για την Αϊτή.

Πριν από 23 χρόνια είχε καταδικαστεί σε 60 ημέρες φυλάκισης για επίθεση επίσης σε φωτογράφο.

ΜΚ

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΛΩΝΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

Διεθνή / Πολωνία: Βουλευτής της ακροδεξιάς επιδεικνύει ισραηλινή σημαία με σβάστικα στο κοινοβούλιο

«Το Ισραήλ διαπράττει γενοκτονία μπροστά στα μάτια μας... είναι το νέο Τρίτο Ράιχ και η σημαία του θα έπρεπε να μοιάζει ακριβώς έτσι», δήλωσε ο Πολωνός βουλευτής, πριν εμφανίσει τη μεταποιημένη σημαία
THE LIFO TEAM
ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΕΔΡΟ ΣΑΝΤΣΕΘ

Διεθνή / Η Ισπανία εγκρίνει σχέδιο για τη νομιμοποίηση περίπου 500.000 μεταναστών χωρίς χαρτιά

Το σχέδιο προβλέπει τη χορήγηση άδειας διαμονής ενός έτους, με δυνατότητα ανανέωσης. Για να είναι κάποιος επιλέξιμος, θα πρέπει να διαμένει ήδη στην Ισπανία για τουλάχιστον πέντε μήνες και να μην έχει ποινικό μητρώο.
THE LIFO TEAM