Σεισμός

Μεξικό: H πρώτη ασθενής που πάσχει ταυτόχρονα από κορωνοϊό και γρίπη H1N1

Μεξικό: H πρώτη ασθενής που πάσχει ταυτόχρονα από κορωνοϊό και γρίπη H1N1 Facebook Twitter
EPA
0

Μια 54χρονη φέρεται να είναι η πρώτη περίπτωση στο Μεξικό στην οποία διαγνώστηκε πως νοσεί ταυτόχρονα από την COVID-19 και τη γρίπη Α(H1N1), ανακοίνωσαν οι αρχές χθες Κυριακή.

Η γυναίκα αυτή «πάσχει από αυτοάνοσα νοσήματα, έχει στο ιστορικό της καρκίνο και παχυσαρκία, κι επιπλέον χρόνια πνευμονοπάθεια», ανέφερε ο Χοσέ Λουίς Αλομία, διευθυντής του τμήματος Επιδημιολογίας στο υπουργείο Υγείας, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Η ασθενής παρουσίασε συμπτώματα στα τέλη του Σεπτεμβρίου τα οποία οδήγησαν στην εισαγωγή της σε νοσοκομείο. Οι γιατροί χαρακτηρίζουν την κατάστασή της σταθερή.

Το Μεξικό είναι η χώρα η οποία καταγράφει τον τέταρτο βαρύτερο απολογισμό θυμάτων της πανδημίας του κορωνοϊού στον πλανήτη, με 83.781 θανάτους εξαιτίας της COVID-19 επί συνόλου 817.503 μολύνσεων από τον SARS-CoV-2, σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα επίσημα στοιχεία.

Διεθνή
0

Σεισμός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Διεθνή / Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Το 2018 ο 49χρονος Ζερόμ Αμόν, έγινε ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που έχει υποβληθεί σε δύο μεταμοσχεύσεις στο πρόσωπο - Η τραγική ιστορία της ζωής του ανθρώπου, που το όνειρό του ήταν να μπορεί να δουλέψει
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας επισκέφθηκε φιλανθρωπική οργάνωση διανομής τροφίμων στο Σάρεϊ - «Καμία ενημέρωση για την κατάσταση της συζύγου του», λέει δημοσιογράφος του BBC
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ