ΗΠΑ: Το Χόλιγουντ γδύνεται για χάρη των προεδρικών εκλογών [ΒΙΝΤΕΟ]

ΗΠΑ: Το Χόλιγουντ γδύνεται για χάρη των προεδρικών εκλογών [ΒΙΝΤΕΟ] Facebook Twitter
ΗΠΑ: Διάσημοι σταρ γυμνοί on camera για χάρη των προεδρικών εκλογών
0

Διάσημοι σταρ του Χόλιγουντ βγάζουν τα ρούχα τους, προκειμένου να ευαισθητοποιήσουν τους Αμερικανούς ψηφοφόρους για τα «γυμνά ψηφοδέλτια» στις προεδρικές εκλογές.

Την Τετάρτη, η RepresentUs, ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός αφιερωμένος στη διαφάνεια για την πολιτική και τα δικαιώματα ψήφου, έκανε το ντεμπούτο της με μια νέα εκστρατεία, στην οποία αρκετά αστέρια του Χόλιγουντ γδύνονται προκειμένου να εξηγήσουν τις επονομαζόμενες και «γυμνές ψήφους». Πρόκειται για εκείνες τις ψήφους δεν είναι σωστά σφραγισμένες άρα δεν καταμετρώνται.

Το ενημερωτικό βίντεο περιλαμβάνει τους Mark Ruffalo, Chris Rock, Amy Schumer, Naomi Campbell, Josh Gad, Sarah Silverman και τον μπαμπά της, Tiffany Haddish, Chelsea Handler, Ryan Bathe και Sacha Baron Cohen ως Borat.

Όλοι τους, ο ένας μετά τον άλλον ενημερώνουν τους Αμερικανούς ότι είναι ολότελα γυμνοί.

Διαβάστε τις οδηγίες, τους προτρέπουν και προειδοποιούν για την ψηφοφορία μέσω ταχυδρομείου. Εξηγούν πώς μικρά λάθη ή παραβιάσεις θα μπορούσαν να προκαλέσουν ένα κακό αποτέλεσμα.

«Βγάλτε τα ρούχα σας και ψηφίστε» προτρέπει η Schumer ενώ η κωμικός Chelsea Handler επισημαίνει πως «Η φωνή του καθενός έχει σημασία σε αυτές τις εκλογές».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM