Γυναίκα ακρωτηρίασε μόνη της το χέρι της, αλλά αποκαλύφθηκε η απάτη που είχε σχεδιάσει

Γυναίκα ακρωτηρίασε μόνη της το χέρι της, αλλά αποκαλύφθηκε η απάτη που είχε σχεδιάσει Facebook Twitter
Η Julija Adlesic, 22 ετών, είχε κάνει πέντε ασφαλιστήρια πριν από τον τραυματισμό της και είχε ισχυριστεί ότι ο ακρωτηριασμός με πριόνι ήταν ατύχημα.
0

Μια νεαρή γυναίκα από τη Σλοβενία κρίθηκε ένοχη ότι ακρωτηρίασε σκόπιμα το χέρι της σε μια υπόθεση απάτης με ασφαλιστικές.


Το δικαστήριο στην πρωτεύουσα Λιουμπλιάνα αποφάσισε ότι η Julija Adlesic, 22 ετών, είχε κάνει πέντε ασφαλιστήρια συμβόλαια το έτος πριν από τον τραυματισμό της. Η ίδια είχε ισχυριστεί ότι ο ακρωτηριασμός με πριόνι ήταν ατύχημα το οποίο συνέβη καθώς έκοβε κλαδιά.


Σύμφωνα με το BBC, η Adlesic θα κέρδιζε περισσότερα από 1 εκατ. ευρώ σε αποζημιώσεις, αλλά τώρα καταδικάστηκε και αντιμετωπίζει δύο χρόνια φυλάκισης.


Η 22χρονη και ορισμένοι συγγενείς συνελήφθησαν το 2019 αφότου η γυναίκα έφτασε στο νοσοκομείο με το χέρι της κομμένο πάνω από τον καρπό. Το δικαστήριο διαπίστωσε ότι αυτή και ο φίλος της είχαν αφήσει σκόπιμα πίσω το κομμένο χέρι αντί να το φέρουν μαζί τους για να διασφαλίσουν ότι η αναπηρία ήταν μόνιμη. Ωστόσο, οι αρχές το ανακάλυψαν εγκαίρως για να το συρράψουν ξανά.


Οι εισαγγελείς δήλωσαν ότι ο φίλος της γυναίκας, ο οποίος καταδικάστηκε επίσης για συμμετοχή στην απάτη, είχε επίσης κάνει διαδικτυακές αναζητήσεις για τεχνητά μέλη τις προηγούμενες ημέρες. Οι εισαγγελείς δήλωσαν ότι αυτό ήταν απόδειξη ότι ο τραυματισμός ήταν εκ προθέσεως. Ο πατέρας του φίλου του Adlesic καταδικάστηκε επίσης με ποινή αναστολής ενός έτους.


Καθ 'όλη τη διάρκεια της δίκης, η Adlesic αρνήθηκε πως είχε σκόπιμα κόψει το χέρι της. Εάν η απάτη ήταν επιτυχής, το ζευγάρι θα είχε λάβει περισσότερα από μισό εκατομμύριο ευρώ ως εφάπαξ ποσό, με τα υπόλοιπα χρήματα να καταβάλλονται σε μηνιαίες δόσεις.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ