Γερμανία: Εντοπίστηκαν οι σοροί πέντε παιδιών σε διαμέρισμα

Γερμανία: Εντοπίστηκαν οι σοροί πέντε παιδιών σε διαμέρισμα Facebook Twitter
Γερμανία: Εντοπίστηκαν οι σοροί πέντε παιδιών σε διαμέρισμα
0

Τις σορούς πέντε μικρών παιδιών εντόπισε η γερμανική αστυνομία μέσα σε διαμέρισμα κοντά στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας.

Τα πτώματα ανακαλύφθηκαν σε κτίριο της δυτικής πόλης Ζόλινγκεν, όπως έγινε σήμερα γνωστό από τον ειδησεογραφικό ιστότοπο Focus Online, ο οποίος επικαλείται εκπρόσωπο της αστυνομίας.

Στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Bild υπάρχει μια φωτογραφία τριών οχημάτων υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης, που είναι σταθμευμένα έξω από το συγκρότημα διαμερισμάτων.

Η αστυνομία δεν έχει γνωστοποιήσει ακόμα λεπτομέρειες για το ποιος εντόπισε τα πτώματα των πέντε παιδιών, σύμφωνα με το dpa ενώ η ίδια πηγή αναφέρει πως δεν έχουν γίνει γνωστά ούτε τα αίτια του θανάτου των παιδιών, ούτε εάν υπάρχουν πιθανοί ύποπτοι για το συμβάν.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κλήθηκαν στο συγκρότημα κατοικιών στην περιοχή Hasseldelle της πόλης την Πέμπτη και σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες αναφορές από την Bild, τα πέντε παιδιά ήταν ηλικίας από ένα έως οκτώ ετών.

Ένα έκτο παιδί λέγεται ότι επέζησε. Η αστυνομία αντιμετωπίζει το περιστατικό ως εγκληματική πράξη, μετέδωσε ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός WDR.

Ωστόσο, ακόμα δεν έχουν δοθεί λεπτομέρειες σχετικά με τους γονείς των παιδιών, παρόλο που η μητέρα τους φέρεται να επιβίωσε, σύμφωνα με πληροφορίες.

Με πληροφορίες της Bild/WDRdpa/FocusOnline/ΑΠΕ/Reuters

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Διεθνή / Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Η νεαρή μητέρα υπέκυψε στα τραύματά της λίγο πριν γεννηθεί η κόρη της - «Ακόμα και αν αυτό το παιδί επιβιώσει, γεννήθηκε ορφανό», είπε ο γιατρός της πτέρυγας νεογνών
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ