Ο Ντένις Κουέιντ μόλις υιοθέτησε γάτο με το όνομα Ντένις Κουέιντ - «Αδύνατο να αντισταθώ»

Ο Ντένις Κουέιντ μόλις υιοθέτησε γάτο με το όνομα Ντένις Κουέιντ - «Αδύνατο να αντισταθώ» Facebook Twitter
0

Η κοινή τους ζωή ξεκίνησε όταν ο Ντένις Κουέιντ είδε μια σχετική αγγελία για ένα μαύρο γάτο που είχε διασωθεί από οργάνωση και είχε βαπτιστεί... Ντένις Κουέιντ.

Ο ηθοποιός αποφάσισε να υιοθετήσει τον τετράποδο συνονόματό του από το καταφύγιο της Βιρτζίνια.

Ο ίδιος -που τυχαίνει να συμπαρουσιάζει podcast με θέμα τα ζώα- εξήγησε πως δεν μπορούσε να αντισταθεί στον έξι Μαΐων γάτο.

«Ήταν πραγματικά παράξενο, αλλά δεν μπορούσαμε να αντισταθούμε. Είμαι εδώ για να σώζω όλους τους Ντένις Κουέιντ του κόσμου» παραδέχτηκε ο ίδιος.

Βεβαίως, όταν οι άνθρωποί του επικοινώνησαν με το καταφύγιο αδέσποτων για την υιοθεσία, οι υπεύθυνοί του αρχικά  αδυνατούσαν να πιστέψουν πως δεν ήταν φάρσα. «Σκεφτόμουν πως δεν υπήρχε περίπτωση να είναι αληθινό, κάποιος μας έκανε πλάκα» παραδεχόταν αργότερα η διευθύντρια του κέντρου φιλοξενίας.

«Επικοινωνήσαμε με το καταφύγιο. Μας πήρε λίγη ώρα ώστε να μας πιστέψουν» ανέφερε ο συμπαρουσιαστής του podcast σε τοπικό μέσο.

Ωστόσο, όταν πείστηκαν οι άνθρωποι του καταφυγίου πως επρόκειτο για αληθινή πρόταση από τον πραγματικό Ντένις Κουέιντ, όλα πήραν το δρόμο τους και ο ηθοποιός γνώρισε τον νέο του γάτο Ντένις μέσω Zoom.

Με πληροφορίες από CNN

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM