Βρετανία: Βουλευτής, πρώην υπουργός, συνελήφθη έπειτα από καταγγελία για βιασμό

Βρετανία: Βουλευτής, πρώην υπουργός, συνελήφθη έπειτα από καταγγελία για βιασμό Facebook Twitter
ΕPA
0

Βρετανός βουλευτής, πρώην υπουργός, συνελήφθη έπειτα από κατηγορίες σε βάρος του για βιασμό και σεξουαλική επίθεση.

Η Μητροπολιτική αστυνομία επιβεβαίωσε ότι ξεκίνησε έρευνα για την υπόθεση, αλλά δεν έδωσε καμία πληροφορία για την ταυτότητα ή το επάγγελμα του εμπλεκόμενου, παρά μόνο έκανε λόγο για άνδρα περίπου 50 ετών.

Σύμφωνα με τους Times, πρόκειται για πρώην υπουργό και νυν βουλευτή των Συντηρητικών, τον οποίο κατηγορεί πρώην εργαζόμενη του κοινοβουλίου για βιασμό και σεξουαλική επίθεση. Στην ανακοίνωσή της, η αστυνομία αναφέρει η ότι η καταγγελία αφορά τέσσερα περιστατικά που συνέβησαν από τον Ιούλιο του 2019 έως τον Ιανουάριο του 2020, στο Λονδίνο.

Η γυναίκα υποστηρίζει ότι ο βουλευτής της επιτέθηκε, την ανάγκασε να κάνει σεξ μαζί του και την άφησε τόσο τραυματισμένη, που αναγκάστηκε να πάει στο νοσοκομείο, σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ.

Η καταγγελία έγινε την Παρασκευή, ενώ ο άνδρας συνελήφθη το Σάββατο, ως ύποπτος για βιασμό. Αργά χθες το βράδυ αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση. «Λαμβάνουμε εξαιρετικά σοβαρά όλες τις καταγγελίες τέτοιας φύσης. Το ζήτημα είναι στα χέρια της αστυνομίας, οπότε δεν θα ήταν σωστό να κάνουμε περαιτέρω σχόλια», δήλωσε εκπρόσωπος των Συντηρητικών.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ