Ιλινόι: Ένοπλος άνοιξε πυρ εναντίον πλήθους- Τουλάχιστον 12 τραυματίες

Ιλινόι: Ένοπλος άνοιξε πυρ εναντίον πλήθους- Τουλάχιστον 12 τραυματίες Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου Facebook
0

Τουλάχιστον 12 άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν ένας ένοπλος άνοιξε πυρ εναντίον πλήθους, στην πόλη Πεόρια, στο Ιλινόι.

Δύο από τους τραυματίες διακομίστηκαν με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο της περιοχής, ενώ άλλοι μεταφέρθηκαν με ΙΧ, δήλωσε η εκπρόσωπος της αστυνομίας της πόλης, Έιμι Ντότσον. Δύο άνθρωποι είναι σε σοβαρή κατάσταση, με τραύματα από πυροβολισμούς στον λαιμό, σημείωσε.

Πάντως, η Ντότσον ανέφερε ότι κανένας από τους τραυματίες δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει συλλήψεις και οι έρευνες συνεχίζονται, δήλωσε ακόμη η Ντότσον. Ανέφερε επίσης ότι όταν η αστυνομία κλήθηκε στο σημείο, βρήκε μια συγκέντρωση περίπου 200 ανθρώπων. Η Πεόρια είναι μία πόλη 110.000 κατοίκων.

Με πληροφορίες από USA Today

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Ινδία ένα εργαστήριο φτιάχνει ομοιώματα νεκρών για οικογένειες που πενθούν

Διεθνή / Στην Ινδία ένα εργαστήριο φτιάχνει ομοιώματα νεκρών για οικογένειες που πενθούν

Στην Κολκάτα της Ινδίας, το εργαστήριο του Subimal Das κατασκευάζει υπερρεαλιστικά ομοιώματα νεκρών σε φυσικό μέγεθος για οικογένειες που θέλουν να κρατήσουν ένα απτό ίχνος των αγαπημένων τους μέσα στο σπίτι.
THE LIFO TEAM