Ιλινόι: Ένοπλος άνοιξε πυρ εναντίον πλήθους- Τουλάχιστον 12 τραυματίες

Ιλινόι: Ένοπλος άνοιξε πυρ εναντίον πλήθους- Τουλάχιστον 12 τραυματίες Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου Facebook
0

Τουλάχιστον 12 άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν ένας ένοπλος άνοιξε πυρ εναντίον πλήθους, στην πόλη Πεόρια, στο Ιλινόι.

Δύο από τους τραυματίες διακομίστηκαν με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο της περιοχής, ενώ άλλοι μεταφέρθηκαν με ΙΧ, δήλωσε η εκπρόσωπος της αστυνομίας της πόλης, Έιμι Ντότσον. Δύο άνθρωποι είναι σε σοβαρή κατάσταση, με τραύματα από πυροβολισμούς στον λαιμό, σημείωσε.

Πάντως, η Ντότσον ανέφερε ότι κανένας από τους τραυματίες δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει συλλήψεις και οι έρευνες συνεχίζονται, δήλωσε ακόμη η Ντότσον. Ανέφερε επίσης ότι όταν η αστυνομία κλήθηκε στο σημείο, βρήκε μια συγκέντρωση περίπου 200 ανθρώπων. Η Πεόρια είναι μία πόλη 110.000 κατοίκων.

Με πληροφορίες από USA Today

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Στο Ιράν με αποκαλούσαν “αδελφή μου”… και το εννοούσαν»

Newsroom / «Στο Ιράν με αποκαλούσαν “αδελφή μου”… και το εννοούσαν»

Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Κάτια Αντωνιάδη, η πρώτη Ελληνίδα που κατάφερε να μπει στο Ιράν, μιλά στη LiFO για όσα είδε από κοντά, αυτά που τη σημάδεψαν και το κλίμα που επικρατεί τόσο στους δρόμους της Τεχεράνης όσο και στα Στενά του Ορμούζ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΦΑΛΑΙΝΑ ΤΙΜΙ ΒΑΛΤΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

Διεθνή / Ο Τίμι, η φάλαινα που είχε παγιδευτεί στα ρηχά της Βαλτικής, «πιθανότατα να έχει πεθάνει»

«Καθώς το ζώο βρισκόταν σε εξαιρετικά εξασθενημένη κατάσταση και είχε επανειλημμένα επιστρέψει στα ρηχά μετά από προηγούμενες προσπάθειες διάσωσης, είναι πολύ πιθανό να μην βρίσκεται στη ζωή» αναφέρουν ειδικοί
THE LIFO TEAM