Ζυρίχη: Τίγρη σκότωσε φύλακα του ζωολογικού κήπου που μπήκε στο κλουβί

Ζυρίχη: Τίγρη σκότωσε φύλακα του ζωολογικού κήπου που μπήκε στο κλουβί Facebook Twitter
0

Μία τίγρη Σιβηρίας σκότωσε φύλακα του ζωολογικού κήπου της Ζυρίχης που μπήκε μέσα στο κλουβί. 

Ο εσωτερικός συναγερμός του ζωολογικού κήπου χτύπησε στις 1:20μ.μ, και η υπηρεσία επείγουσας ανάγκης έστειλε αμέσως κλιμάκιο στο τμήμα των αιλουροειδών για να διασώσει την γυναίκα. 


Οι συνάδελφοί της που έφτασαν στο σημείο κατάφεραν να προσελκύσουν την τίγρη «Ιρίνα» μακριά από το κορμί της 55χρονης και να τραβήξουν το σώμα της σε ασφαλές σημείο. Ωστόσο η γυναίκα δεν ανέκτησε τις αισθήσεις της και κατέληξε επί τόπου, σύμφωνα με τους διασώστες. 


Ο ζωολογικός κήπος ανακοίνωσε ότι διενεργείται ήδη έρευνα για το τραγικό περιστατικό και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η γυναίκα βρέθηκε στο κλουβί με την τίγρη. 

Ο κήπος της Ζυρίχης είχε ανοίξει πρόσφατα μετά το παρατεταμένο lockdown λόγω κορωνοϊού. Αύριο όλες οι εγκαταστάσεις θα παραμείνουν κλειστές. 

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αμερικανική Nvidia πήρε το «πράσινο φως» για πωλήσεις τσιπ στην Κίνα

Διεθνή / Η αμερικανική Nvidia πήρε το «πράσινο φως» για πωλήσεις τσιπ στην Κίνα

Μετά τη συνάντηση με τον Τραμπ, ο διευθύνων σύμβουλος Jensen Huang κατάφερε να πείσει την κυβέρνηση των ΗΠΑ να επιτρέψει τις εξαγωγές του H20 - Πιέσεις από την Ουάσινγκτον και εμπορική εκεχειρία με το Πεκίνο στο παρασκήνιο
LIFO NEWSROOM
Γαλλία: Κατάργηση αργιών και «πάγωμα» δημοσίων δαπανών - Οι προτάσεις Μπαϊρού για να μειωθεί το έλλειμμα

Διεθνή / Σκληρά μέτρα στη Γαλλία: Καταργούνται αργίες και «παγώνουν» δημόσιες δαπάνες για να μειωθεί το έλλειμμα

Τι προβλέπει ο προϋπολογισμός του 2026, που παρουσίασε ο πρωθυπουργός, Φρανσουά Μπαϊρού - Έκανε λόγο για «χρέος που αυξάνεται 5.000 ευρώ το δευτερόλεπτο» και χαρακτήρισε την υπερχρέωση «κατάρα χωρίς διέξοδο»
LIFO NEWSROOM