Άνοιξε ο Πύργος του Άιφελ μετά από τρεις μήνες - Ειδικοί κανονισμοί για τους επισκέπτες

Άνοιξε ο Πύργος του Άιφελ μετά από τρεις μήνες - Ειδικοί κανονισμοί για τους επισκέπτες Facebook Twitter
Άνοιξε ο Πύργος του Άιφελ μετά από τρεις μήνες - Ειδικοί κανονισμοί για τους επισκέπτες
0

Ο πύργος του Άιφελ καλωσόρισε σήμερα τους πρώτους επισκέπτες μετά από τρεις μήνες που παρέμενε κλειστός λόγω του κορωνοϊού.

Ο πύργος του Άιφελ «αναγκάστηκε» λόγω της πανδημίας να παραμείνει κλειστός για διάστημα τριών μηνών, το μεγαλύτερο που έχει καταγραφεί μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ωστόσο, έχουν τεθεί σε εφαρμογή αυστηρά μέτρα υγιεινής και ασφάλειας.

Οι επισκέπτες μπορούν να έχουν πρόσβαση στον πύργο ύψους 324 μέτρων μόνο μέσω σκάλας μέχρι τις αρχές Ιουλίου, με τους ανελκυστήρες να είναι κλειστοί προς το παρόν για λόγους ασφαλείας.

Επιπλέον, δεν επιτρέπεται στους επισκέπτες να πάνε ψηλότερα από τον δεύτερο όροφο και όλοι οι επισκέπτες άνω των 11 ετών πρέπει να φορούν μάσκα ή κάλυμμα προσώπου.

Οι αρμόδιοι λένε ότι ελπίζουν να επανέλθουν πλήρως οι λειτουργίες αργότερα μέσα στο καλοκαίρι.

Με πληροφορίες του Reuters

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΑΜΠ REUTERS ΕΡΤ ΠΟΛΕΜΟΣ

Διεθνή / Αναλυτής του Reuters στα ελληνικά: «Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι τρελός πρόεδρος και κάνει τρελά πράγματα»

«Ίσως απλώς φύγει από το χάλι που έχει δημιουργήσει ο ίδιος, δεν ξέρεις τι να πιστέψεις, λέει τρία διαφορετικά πράγματα μέσα σε μια ώρα που όλα είναι αντιφατικά μεταξύ τους», είπε ο Hugo Dixon στην ΕΡΤ
THE LIFO TEAM