Forbes: H Κάιλι Τζένερ πιο ακριβοπληρωμένη σταρ - Το top 10 της λίστας

Forbes: H Κάιλι Τζένερ πιο ακριβοπληρωμένη σταρ - Το top 10 της λίστας Facebook Twitter
0

Η Κάιλι Τζένερ είναι η υψηλότερα αμειβόμενη σελέμπριτι, σύμφωνα με την ετήσια λίστα Forbes των σταρ με τα μεγαλύτερα κέρδη, αν και δεν είναι δισεκατομμυριούχος, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί.

Το τοπ 10 της περιώνυμης λίστας, μετά την 22χρονη Τζένερ, περιλαμβάνει τους Κάνιε Γουέστ, Ρότζερ Φέντερερ, Κριστιάνο Ρονάλντο, Λιονέλ Μέσι, Τάιλερ Πέρι, Νεϊμάρ, Χάουαρντ Στερν, ΛεΜπρόν Τζέιμς και Ντουέιν Τζόνσον.

Σύμφωνα με το Forbes, η Τζένερ έβγαλε 590 εκατομμύρια δολάρια το 2019.

Την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο, το Forbes αφαίρεσε την Κάιλι Τζένερ από την λίστα δισεκατομμυριούχων, κατηγορώντας την οικογένειά της πως «παραφούσκωσε» την αξία της επιχείρησης καλλυντικών της.

Σε εκτενές δημοσίευμα με τίτλο «Μέσα στο δίκτυο ψεμάτων της Κάιλι Τζένερ και γιατί δεν είναι πλέον δισεκατομμυριούχος», το περιοδικό αναφέρει πως η οικογένεια «προχώρησε σε ακραίες ενέργειες» για να παρουσιάσει το νεαρότερο μέλος της ως πλουσιότερη από όσο ήταν.

Μεταξύ άλλων σημειώνει πως η περιουσία της ανέρχεται σε 900 εκατομμύρια δολάρια, παρόλο που η ίδια θέλει να παρουσιάζεται ως δισεκατομμυριούχος, με την βοήθεια της οικογένειάς της που παρουσίασε διογκωμένα κέρδη στις επιχειρήσεις της.

Σε μια σειρά από μηνύματα στο Twitter, η Κάιλι Τζένερ διέψευσε το δημοσίευμα, κάνοντας λόγο για «ανακριβή στοιχεία και αναπόδεικτα συμπεράσματα».

Στον κόσμο του παγκόσμιου αθλητισμού, ο Ρότζερ Φέντερερ (που βρίσκεται στο νούμερο 3 της λίστας με 106.3 εκατ. δολ) είναι ο πρώτος τενίστας που φιγουράρει στην υψηλότερη θέση της λίστας μεταξύ αθλητών, ενώ ακολουθείται από τον Κριστιάνο Ρονάλντο (στο ν.4 με 105 εκατ. δολάρια) που έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που έχει κερδίσει 1 δισ. δολάρια στην καριέρα του.

Η Ναόμι Οσάκα έκανε το δικό της ρεκόρ με μια θέση στο νούμερο 90, ως η πρώτη αθλήτρια που είχε εισόδημα 37 εκατ. δολαρίων μέσα σε ένα έτος.

Οι πιο καλοπληρωμένες διασημότητες κέρδισαν συνδυαστικά 6,1 δισεκατομμύρια, περίπου 200 εκατομμύρια λιγότερα από το 2019, καθώς η παγκόσμια πανδημία κορωνοϊού προκάλεσε «λουκέτο» σε θεάματα, αθλητικές διοργανώσεις και επιχειρήσεις.


Η πτώση αυτή είναι η πρώτη που καταγράφεται από το 2016, τη χρονιά που ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ και ο Μάνι Πακιάο έβγαλαν περίπου μισό δισ. δολ από τον μεταξύ τους αγώνα, τον ακριβότερο όλων των εποχών στην ιστορία της πυγμαχίας.

Σημειώνεται πως η λίστα του Forbes προκύπτει από τα καθαρά (χωρίς φόρους και λογής πληρωμές) εισοδήματα διασημοτήτων από τον Ιούνιο του 2019 έως τον Μάιο του 2020.

Με πληροφορίες από People/Forbes

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Διεθνή / Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Η νεαρή μητέρα υπέκυψε στα τραύματά της λίγο πριν γεννηθεί η κόρη της - «Ακόμα και αν αυτό το παιδί επιβιώσει, γεννήθηκε ορφανό», είπε ο γιατρός της πτέρυγας νεογνών
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Ο πρώην αρχηγός του Ουφίτσι ορκίζεται να σώσει τη Φλωρεντία εάν εκλεγεί δήμαρχος

Διεθνή / Φλωρεντία: Ο πρώην διευθυντής της γκαλερί Ουφίτσι ορκίζεται να διώξει τα μπέργκερ από τους δρόμους αν εκλεγεί δήμαρχος

Υποστηριζόμενος από το κόμμα της Μελόνι, ο Έικε Σμιντ λέει ότι η καταστολή του εγκλήματος και του υπερτουρισμού θα βοηθήσει στην αποκατάσταση της Φλωρεντίας
NEWSROOM