Απεργία την Πρωτομαγιά

Τουρκία: Lockdown σε 15 πόλεις το Σαββατοκύριακο - Για τον έλεγχο του κορωνοϊού

Τουρκία: Lockdown σε 15 πόλεις το Σαββατοκύριακο - Για τον έλεγχο του κορωνοϊού Facebook Twitter
ΕΡΑ
0

Νέα lockdown επιβάλλουν οι τουρκικές αρχές σε μία προσπάθεια να ελέγξουν την εξάπλωσης της πανδημίας του νέου κορωνοϊού στην Τουρκία

Όπως ενημέρωσε τις πρώτες πρωινές ώρες το τουρκικό υπουργείο Εσωτερικών, επιβάλλεται lockdown σε δεκαπέντε πόλεις  το Σαββατοκύριακο. 

Η καραντίνα θα τεθεί σε ισχύ, μεταξύ άλλων, σε Άγκυρα, Κωνσταντινούπολη, Σμύρνη, Προύσα, Γκαζιαντέπ, Εσκισεχίρ, Καισάρεια, Ικόνιο, Σακάρια, Σαμψούντα, Μπαλίκεσιρ, Βαν.

Πριν την καραντίνα, οι αγορές, τα οπωροπωλεία και τα τα κρεοπωλεία θα συνεχίσουν να λειτουργούν έως τις 23.00 τοπική ώρα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, ώστε οι πολίτες να προλάβουν να προμηθευτούν τα απαραίτητα. 

Σε δελτίο Τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα, το υπουργείο διευκρίνισε ότι τα αρτοποιεία και ορισμένα ακόμη καταστήματα θα επιτρέπεται να λειτουργούν κατά τη διάρκεια της ισχύος των μέτρων περιορισμού.

Στην Τουρκία είχαν υποκύψει ως χθες Πέμπτη στην COVID-19 συνολικά 4.609 άνθρωποι, επί συνόλου 166.422 κρουσμάτων μόλυνσης από τον SARS-CoV-2.


Με πληροφορίες από ΑΠΕ-Anadolu

Διεθνή
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ