Απεργία την Πρωτομαγιά

Ο Τραμπ επισκέφθηκε κέντρο διανομής μασκών χωρίς να φορέσει μάσκα

Ο Τραμπ επισκέφθηκε κέντρο διανομής μασκών χωρίς να φορέσει μάσκα Facebook Twitter
0

Χωρίς να φοράει ο ίδιος προστατευτική μάσκα, ο Ντόναλντ Τραμπ περιηγήθηκε σήμερα σε κέντρο διανομής μασκών στην Πολιτεία της Πενσιλβάνια.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, που επιδιώκει την επανεκλογή του τον Νοέμβριο, συνεχίζει να αντιστέκεται στη χρήση μάσκας δημοσίως, παρά τις οδηγίες της κυβέρνησής του προς τους Αμερικανούς να την φορούν.

Αυτήν την εβδομάδα μάλιστα ο Λευκός Οίκος ζήτησε να φορούν μάσκα και όλοι οι εργαζόμενοι στη Δυτική Πτέρυγα, όπου βρίσκεται το γραφείο του Τραμπ.

Ο Αμερικανός πρόεδρος επισκέφθηκε το κέντρο διανομής Owens & Minor Inc, το οποίο, σύμφωνα με την κυβέρνηση, έχει στείλει εκατομμύρια μάσκες τύπου N95, χειρουργικά γάντια και προστατευτικές στολές σε νοσοκομεία και ιατρεία σε όλες τις ΗΠΑ. Τα στελέχη της εταιρείας που τον υποδέχτηκαν φορούσαν μάσκες.

Την περασμένη εβδομάδα επισκέφθηκε ένα εργοστάσιο παραγωγής μασκών στην Αριζόνα και ούτε τότε φόρεσε μάσκα, αν και είπε ότι δοκίμασε μερικές όταν δεν τον τραβούσαν οι κάμερες.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

Διεθνή
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ