Τουρκία: Σχεδόν 4.000 κρούσματα το τελευταίο 24ωρο και 76 νέοι θάνατοι

Τουρκία: Σχεδόν 4.000 κρούσματα το τελευταίο 24ωρο και 76 νέοι θάνατοι Facebook Twitter
0

Σχεδόν τέσσερις χιλιάδες νέα κρούσματα (3.892) από τον κορωνοϊό καταγράφηκαν το τελευταίο 24ωρο στην Τουρκία, ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Υγείας Φαχρετίν Κοτζά.

Παράλληλα 76 επιπλέον άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους έχοντας διαγνωστεί με τον ιό, τις τελευταίες 24 ώρες, με το σύνολο των θανάτων να ανέρχεται σε 725. Το σύνολο των κρουσμάτων από τις 11 Μαρτίου που καταγράφηκε ο πρώτος νεκρός από τον Covid-19 στην Τουρκία, ανήλθε σε 37.109.

Ο Κοτζά επεσήμανε ότι περισσότεροι ασθενείς παρουσιάζουν βελτίωση και υπογράμμισε το πόσο σημαντικό είναι για την αποφυγή της διασποράς του ιού, το να μένει ο κόσμος στο σπίτι.

Ο Τούρκος Υπουργός σημείωσε ότι άρχισε να μειώνεται ο αριθμός των νεκρών στην Τουρκία, ενώ έχει μειωθεί και ο αριθμός των ύποπτων κρουσμάτων που προσφεύγουν στα νοσοκομεία. Πρόσθεσε ότι μειώνεται ο αριθμός των ασθενών στην εντατική και ο αριθμός των διασωληνωμένων.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Στο Ιράν με αποκαλούσαν “αδελφή μου”… και το εννοούσαν»

Newsroom / «Στο Ιράν με αποκαλούσαν “αδελφή μου”… και το εννοούσαν»

Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Κάτια Αντωνιάδη, η πρώτη Ελληνίδα που κατάφερε να μπει στο Ιράν, μιλά στη LiFO για όσα είδε από κοντά, αυτά που τη σημάδεψαν και το κλίμα που επικρατεί τόσο στους δρόμους της Τεχεράνης όσο και στα Στενά του Ορμούζ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΦΑΛΑΙΝΑ ΤΙΜΙ ΒΑΛΤΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

Διεθνή / Ο Τίμι, η φάλαινα που είχε παγιδευτεί στα ρηχά της Βαλτικής, «πιθανότατα να έχει πεθάνει»

«Καθώς το ζώο βρισκόταν σε εξαιρετικά εξασθενημένη κατάσταση και είχε επανειλημμένα επιστρέψει στα ρηχά μετά από προηγούμενες προσπάθειες διάσωσης, είναι πολύ πιθανό να μην βρίσκεται στη ζωή» αναφέρουν ειδικοί
THE LIFO TEAM