«Σε 2-3 εβδομάδες η Τουρκία θα ξεπεράσει την επιδημία», διαβεβαιώνει ο Ερντογάν

«Σε 2-3 εβδομάδες η Τουρκία θα ξεπεράσει την επιδημία», διαβεβαιώνει ο Ερντογάν Facebook Twitter
4

Η Τουρκία θα ξεπεράσει την επιδημία του κορωνοϊού σε διάστημα δύο-τριών εβδομάδων με τη λήψη των σωστών μέτρων και τις λιγότερες δυνατές ζημίες, διαβεβαίωσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Έχουμε προετοιμαστεί για κάθε σενάριο», είπε στο διάγγελμά του, που μεταδόθηκε από την τηλεόραση, ο Τούρκος πρόεδρος, προσθέτοντας ότι αναμένει από τους Τούρκους συμπολίτες τους να επιδείξουν υπομονή και κατανόηση.

«Αναχαιτίζοντας την ταχύτητα της διάδοσης του ιού σε δύο με τρεις εβδομάδες, θα ξεπεράσουμε αυτήν την περίοδο όσο το δυνατόν συντομότερα και με όσο το δυνατόν λιγότερη ζημιά», τόνισε.

«Μας περιμένουν λαμπρές ημέρες, εφόσον τηρούμε τις προειδοποιήσεις και παραμείνουμε προσεκτικοί. Η ζωή κάθε πολίτη είναι εξίσου σημαντική για εμάς. Για αυτό λέμε, "Μείνε στο σπίτι, Τουρκία"», πρόσθεσε ο Ερντογάν.

Νωρίτερα σήμερα, ο υπουργός Παιδείας Ζίγια Σελτζούκ ανακοίνωσε ότι παρατείνεται το κλείσιμο των σχολείων μέχρι τις 30 Απριλίου και ότι στο διάστημα αυτό θα συνεχιστούν τα κατ' οίκον μαθήματα, μέσω διαδικτύου και τηλεόρασης.

Ο υπουργός Υγείας Φαχρετίν Κοτζά, στην ίδια συνέντευξη Τύπου, είπε ότι το μέτρο αυτό λαμβάνεται για προληπτικούς λόγους, ώστε να προστατευθούν οι οικογένειες. Μέχρι χθες, είχαν καταγραφεί 1.872 κρούσματα στην Τουρκία και 44 θάνατοι. Ο Κοτζά είπε σήμερα ότι 26 ασθενείς αποθεραπεύτηκαν.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters, Anadolu

Διεθνή
4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από app της επιθυμίας σε app της ισχύος: το Grindr μπαίνει στον κόσμο του Τραμπ

Διεθνή / Από app της επιθυμίας σε app της ισχύος: το Grindr μπαίνει στον κόσμο του Τραμπ

Το Grindr δεν είναι πια μόνο μια εφαρμογή γνωριμιών: επενδύει σε λόμπινγκ, αποκτά δικό του μηχανισμό επιρροής στην Ουάσινγκτον και πλησιάζει όλο και περισσότερο έναν πολιτικό κόσμο που έχει ήδη επιστρέψει εχθρικός απέναντι στα LGBTQ+ δικαιώματα.
THE LIFO TEAM
ΚΑΣ ΠΑΤΕΛ ΗΠΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ FBI

Διεθνή / «Κίνδυνος για την εθνική ασφάλεια»: Οι Δημοκρατικοί ζητούν να υποβληθεί ο διευθυντής του FBI σε τεστ αλκοόλ

Το αίτημα ακολουθεί δημοσίευμα του Atlantic που αναφέρει, επικαλούμενο αξιωματούχους, ότι η κατανάλωση αλκοόλ του Πατέλ προκαλεί ανησυχία στην κυβέρνηση
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια
«Σε 2-3 εβδομάδες η Τουρκία θα ξεπεράσει την επιδημία», διαβεβαιώνει ο Ερντογάν Πηγή: www.lifo.grΜακάρι, δεν πρέπει να είμαστε μνησίκακοι. Γιατί θα την πληρώσει ο απλός και συντριπτικά αμμόρφωτος λαός της Τουρκίας.Ο Ερντογάν και ο περίγυρός του, θα απομόνωθούν στα 1000 δωμάτια του παλατιού.