Έγλειψε παγωτό σε σούπερ μάρκετ και το έβαλε πίσω στο ψυγείο - Στη φυλακή 24χρονος στις ΗΠΑ

Έγλειψε παγωτό σε σούπερ μάρκετ και το έβαλε πίσω στο ψυγείο - Στη φυλακή 24χρονος στις ΗΠΑ Facebook Twitter
0

Ένας άντρας στο Τέξας που τράβηξε βίντεο τον εαυτό του να γλείφει παγωτό και να το βάζει πίσω στην κατάψυξη ενός σούπερ μάρκετ Walmart, έχει φυλακιστεί για 30 ημέρες.

Το βίντεο του D'Adrien Anderson, 24 ετών, μοιράστηκε στα social media τον περασμένο Αύγουστο. Οι κάμερες παρακολούθησης στο κατάστημα έδειξαν ότι αργότερα πήρε το παγωτό πίσω από την καταψύκτη και τελικά το αγόρασε. Στον νεαρό άνδρα επιβλήθηκε επίσης ποινή αναστολής διάρκειας έξι μηνών, 100 ώρες κοινωφελούς εργασίας, πρόστιμο ύψους 1.000 δολαρίων και επιπλέον καλείται να πληρώσει 1.565 δολάρια στην εταιρεία παγωτού.

Ο Anderson και ο πατέρας του επέστρεψαν αργότερα στο κατάστημα για να δώσουν στους αξιωματικούς μια απόδειξη από το ταμείο και να δείξουν ότι είχε αγοράσει το παγωτό, ανέφερε ο αμερικανικός ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός ABC. Παρ' όλα αυτά, ο κατασκευαστής παγωτών Blue Bell Creameries αντικατέστησε όλα τα παγωτά στην κατάψυξη ως προφύλαξη, κάτι το οποίο κόστισε 1.565 δολάρια.

 

Έγλειψε παγωτό σε σούπερ μάρκετ και το έβαλε πίσω στο ψυγείο - Στη φυλακή 24χρονος στις ΗΠΑ Facebook Twitter

Σε μια δήλωση που κυκλοφόρησε τη στιγμή της σύλληψής του Anderson, η Walmart δήλωσε: «Εάν αλλοιωθεί το φαγητό ή ο πελάτης θέλει να αφήσει την εντύπωση ότι άφησε πίσω του νοθευμένο προϊόν, θα κάνουμε γρήγορα όσα λέει ο νόμος για τον εντοπισμό, τη σύλληψη και τη δίωξη αυτών που πιστεύουν ότι αυτό είναι ένα αστείο - δεν είναι».

Η πράξη του Anderson ήρθε ένα μήνα μετά από ένα παρόμοιο βίντεο, στο οποίο μια έφηβη κοπέλα έγλειψε ένα μπολ παγωτού και το έβαλε πίσω στην κατάψυξη σε ένα Walmart στο Lufkin του Τέξας. Στην περίπτωση αυτή, το κορίτσι, το οποίο ήταν ηλικίας κάτω των 18 ετών, δεν αγόρασε το παγωτό μετά. Το βίντεο συγκέντρωσε περισσότερα από 13 εκατομμύρια views.

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM